márc 10, 2014

Kategória: Nincs kategorizálva

Tolóajtjóslatok március 10-től 16-ig

closet_cr

Hektikus, igazi tavaszi szeles hétnek nézünk elébe, de most a hétvége ígérkezik súlyosabbnak a pénteki Főnöki bőrfotel és a dupla Tolóajtós szekrényes hétvége miatt. Meglepetéseket a pénteki Kenyérpirító nap hozhat.

A Járókák a hétnyitó Vastüdő és a keddi, Körfűrésszel párosuló, hedonista Bárszék miatt a szokásosnál is több időt tölthetnek kajálással. Bár enni nyilván kell, nem mindegy, hogy az ember a két főétkezés közti idő hány százalékát tölti diszkrét falatozgatással, ezért javasoljuk, ha nagyon rágcsára vágynak, inkább szárított gyümölcsökkel és almaszirommal bástyázzák körbe magukat, mint mondjuk franciadrazséval, és nem csak a lehetséges pluszkilók miatt, hanem mert a féktelen zabálásnak ilyen étvágy mellett is rókázás lehet a vége.

A Szagelszívók az előző heti Szopóág után most igyekezhetnek igazgatni megtépázott idegeiket és megviselt külsejüket. Kézenfekvőnek tűnhet a Járókákkal cukrászdába menni és szénhidrátba fojtani a bánatukat, most mégis inkább a mozgást ajánlanánk, mert a két Tolóajtós nap miatt most az izom ugyanolyan gyorsan szökik fel rájuk mint a kilók. Érdemes lehet feletteseiket meglepni valami újszerű ötlettel, így ha valami kreatív gondolatuk adódna, ne féljenek előhozakodni vele. Szerencsenapjuk a péntek lehet.

A Pelenkázóasztalok a héten a napjukkal együttálló Vastüdő miatt most úgy érezhetik, ez az a hét, mikor mindenkinek azt kell csinálnia, amit ők mondanak. A rossz hír, hogy mások ezt egyáltalán nem így gondolják. Ebből könnyen megállapítható, hogy az Interbútorikus Szopóág eheti kárvallottjai a Pelenkázóasztalok, akik úgy érezhetik, hiába beszélnek, és hiába tesznek meg akármit, nem jutnak egyről a kettőre. Vigasztalja őket, hogy a Járókáknál mindig lesz valami finomság, amiből lehet egy kicsit kunyerálni, és az, hogy a most befektetett energia megtérül, ha egy kicsit várni is kell rá.

A Kanapéknak úgy kell a keddi Bárszék nap, mint egy falat kenyér: számukra ez a nap jelentheti a tavasz kezdetét és a szokásos év eleji újjászületést. Ha már lekerült a téli kabát, nem árt levetni a többi ruhadarabot is és méltó módon kezdeni a „párzási időszakot” – akinek van kivel. Akinek nincs, annak érdemes beruháznia egy diszkrét tatarozásra, ami eltünteti a tél nyomait: ízlés szerint egy bőrtisztítás, szoli vagy egy új frizura mind a hölgyeknek, mind pedig az uraknak segíthet partnert találni.

A Főnöki bőrfotelek napja pénteken áll majd együtt a Kenyérpirítóval, így számukra könnyen forróvá válhat ez az enyhe kis tavaszias hét. Hogy ez egy új szerelem, egy szenvedélyes fellángolás vagy egy arcpirító fiaskó formájában jelenik meg, az csak rajtuk áll, mégsem tanácsoljuk, hogy most túl nagy hangsúlyt fektessenek a romantikára, ugyanis most a Szemétledobó áll a Franciaágy jegyében. Erőlködni tehát mindenképp hiábavaló lesz, ellenben a munkahelyükön megbosszulja magát, ha például kialvatlanul mennek be, így jobb, ha hagyják folyni a dolgokat a saját medrükben, de engedik megtörténni a jó dolgokat.

A Hokedlik napja a Rotációs kapával áll együtt csütörtökön, ezért ők most különösen aktívak lehetnek, mondhatni, nem férnek a bőrükbe. Ez a fajta viselkedés sok mindenkinek bejöhet, akár munkahelyen és ismerkedésnél is, azonban mégis ajánlott egyik lábukat a fékpedálon tartani, mivel akinek a héten nincs ínyére a nyomulás, az nagyon hamar felkaphatja a vizet. Ezen persze nem kell fennakadni, hiszen így is marad épp elég ember, aki különösen velő lesz a társaságukra. A hangulatukat semmiképp ne hagyják veszendőbe menni, és igyekezzenek szabad óráikat kellemes társaságban eltölteni, távol a közösségi média hálójától, mert igazán tartalmas élményekre számíthatnak, főleg a hétvégi dupla Tolóajtós napon.

A Franciaágyaknak mindig jót tesz a tavasz, a hormonok és a levegőben szálló szerelem illata, azonban a napjuk szerdán a Szemétledobóval áll együtt, ami lassításra inti őket, főleg az egyedülállókat. Bár a párkapcsolatban élő Franciaágyak is könnyen a tavaszi fáradtság csapdájába eshetnek, a szingliknek nem árt vigyázniuk magukra, mert tavasszal mindenki megbolondul, és nem biztos, hogy az igaz szerelmet keresve szólítja le őket. Ha érzik magukban az energiát, érdemes most táncos szórakozóhelyet keresniük, ez egy régóta tartó kapcsolatba is vérfrissítést hoz, az egyedülállóknak pedig, ha ismerkedésre nem is feltétlen alkalmas ez a hét, az önbizalmuknak jót tesznek majd a perzselő tekintetek.

A Rekamiék számára most mindennél fontosabb, hogy leleményesek legyenek, csavaros eszűek és szorítsák háttérbe érzelmeiket, ugyanis ez lehet a kulcsa annak, hogy ki tudják-e majd nyitni a hétvégi Tolóajtós szekrény napokat. Ha ügyesek, kitárulhat a Szezám és keleti kényelemben tölthetik a hétvégét napnyugtai nyugalommal. Indulataikkal most nagyon bánjanak csínján, legyen kéznél afféle biztonsági tartaléknak egy placebo nyugtató vagy Leszarom tabletta, mert sok kárt okozhat, ha nem fékeznek. De ha hideg vérrel, csendben használják az agyukat, akkor sikeres hétnek nézhetnek elébe.

A Zsúrkocsik a hétfői bágyadt pislákolás után a keddet padlógázzal indíthatják, hiszen aznap a Rotációs kapa feltölti őket energiával. Ez a száguldás igazi flow-élménnyé, sőt, szabadesés-szerű száguldássá változhat át szerdán a Szemétledobó hatására: előfordulhat, hogy csak sötétedéskor veszik észre, hogy már vagy három órája túlóráznak és közben teljesítették a következő két hétre kitűzött célt, azonban előfordulhat, hogy egy bevásárlóutca közepén állva térnek magukhoz, és nem értik, hogy költötték el a fizetésük jelentős hányadát néhány óra leforgása alatt. A hatás a hétvégi dupla Tolóajtós nap felé haladva csak erősödik, nem árt tehát megkeresni a satuféket sem.

A Szobainasokat a múlt heti Kombájn után most passzívabb állapotba kerülhetnek és ők lehetnek azok, akiket leginkább hatalmába keríthet a szerdai Franciaágy nap érzelmessége, és mivel a Tolóajtós szekrény is hálószoba-orientált bútor, ezért a hétvége is hasonló hangulatban telhet számukra. Ha büszkék is és tartózkodóak, akkor is kitörhet belőlük a héten a masszív szeretetéhség, ezért ha tehetik, akkor keressenek fel régi ismerősöket, rokonokat és töltsenek minél több időt barátaikkal, szeretteikkel és ne féljenek megmutatni érzékenyebb oldalukat is.

A Bárszékekre a múlt heti siker-szag után most bizony Vastüdős szuszogás várhat, amikor bizony a dolgok kicsit nehezebben mehetnek és szagosabbak is a kelleténél a hétfői Pelenkázóasztal miatt. Ez annyit is tesz, hogy most nagyon előtérbe kerül számukra az, hogy érdemes időnként a nehezebb utat választani, akkor is, ha időnként tényleg levegő után kell kapkodniuk, mert azt érezhetik, hogy nehezen bírják szuflával. Szívósság és kitartás a hét jelszava számukra, legyen szó magánéleti vagy munkahelyi visszautasításról vagy egyebekről. A lényeg: nem szabad feladni.

A Dohányzóasztalok hete kissé konfliktusokkal terhelt lehet, és ennek oka abban keresendő, hogy az Interbútorikus Szopóág a múlt heti Szagi után most is Szagos jegyben áll, ami kihat a Dohik füstölgéseire is. Lehet, hogy valaki egy korábbi sérelmük miatt most nyújtja be a számlát és előfordulhat, hogy párjuk áll elő valamivel, amit eddig titkoltak, de most kiborul a Tolóajtós szekrényben rejtegetett szennyes (főleg a vasárnapi Mosógép napon). Őrizzék meg mindazonáltal a hidegvérüket, mert az elszabaduló szagokkal indulatokkal senki nem jár jól.

Az Éjjeliszekrények a héten, hiába a tavaszi zsongás, igazából nem csinálnának mást, mint fetrengenének a Franciaágyban egyedül, vagy mások társaságában. Ritka lusta hétnek nézhetnek elébe és bizony ha nagyon elbambulnak, akkor néhány kedvező lehetőséget is elszalaszthatnak, amit valószínűleg a pénteki Kenyérpirítóból dobhat eléjük az Univerzum. A Pató Pál-filozófia most nagyon-nagyon nem megtérülő a számukra, ezért elő azzal a kávéval, tekerjék fel hangosan a zenét vagy menjenek el futni, a lényeg, hogy pörgessék fel egy kicsit magukat, tűnjön bármilyen nehéznek is.

A Tolóajtós szekrények hete a sikerekről szólhat, köszönhető ez részben a napjuk hétvégi dupla együttállásának, ráadásul most a kiegészítő jegyek is kedvezőek, mert a szombati Kombájn segíti őket abban, hogy hasznosíthassanak értékes tapasztalatokat, a vasárnapi Mosógép pedig támogatja őket abban, hogy a kezüket se piszkítsák be és ne legyen lelkifurdalásuk vagy álszerény érzésük amiatt, hogy büszkék az elért eredményeikre. Ugyanakkor a Mosógép se ment fel minden mellől, óvakodjanak a héten a füllentésektől, svindliktől vagy elhallgatásoktól, mert az viszont megbosszulhatja magát.

A Fogasokra a hetet megújulva kezdhetik, amennyiben az elmúlt napokban megszabadultak régi terheiktől. A tavasz könnyedsége most különösen flörtölő hangulatba hozhatja őket, szellemesek lehetnek, stílusosak és szexik, aminek az ellenkező nem bizony, nehezen tud majd ellenállni, ezért ha tehetik, szinte minden napra szervezzenek maguknak valami programot és keressék idegen emberek társaságát, mert a pénteki Kenyérpirítóban bizony kisülhet nekik egy friss, ropogós új ismeretség.

A Kutyaólak számára az a tény, hogy még mindig Szagos a Szopóág, sajnos a teljes letargiába esés veszélyét hordozhatja. Ennek oka a túlzott empátiájukban keresendő, hogy elég könnyen lehangolhatják őket mások problémái ami azért lehet veszélyes, mert ha most találják meg őket örök elégedetlenkedő, nyafogógép ismerőseik, akkor az is lehet, hogy ők fognak padlót másvalaki helyett, ezért ha tehetik, próbáljanak meg valamekkora érzelmi távolságot tartani, mertkülönben a Szemétledobóban landolhat az egész hetük ahelyett, hogy kiélveznék a tavasz napsugarait.

Válasz írása