jún 10, 2011

Kategória: Életmód

Szex-bútorhoroszkóp

Hogyne lenne nekünk már olyan is. Főleg hogy nyakunkon a bikiniszezon meg a párzási időszak! Bizony, a különböző bútorjegyű emberek az ágyban, ágy mellett vagy huncutabb helyeken is különbözőképp viselkednek, és nem árt tudnunk, mire számíthatunk, ha összekerülünk valakivel, nem? De. És persze a legfontosabb, a védekezés… Szóval erről a témáról tépjük most le a neglizsét. Na de nézzük is a pucér valóságot:

AKTUS jegyek


Rekamié – mindegy, csak lehessen sikítani.

Egy Rekamiéban az ösztönöknek és az érzelmeknek külön helyük van. Ez nem jelenti feltétlenül, hogy csapodárok lennének, de általában jól külön tudják választani, mit tesznek az érzékeik kedvéért, pusztán a test örömére, és egész másképp viselkednek, mikor az érzelmeik kerülnek előtérbe egy szeretkezés során. Mindezt akár egy adott kapcsolaton belül is váltogatják. Mivel úgyis szeretnek szerepeket felvenni, a siker érdekében gyakorlatilag bármire vállalkoznak, ha ezzel megvalósíthatják partnerük legvadabb álmait és ezáltal csodálatos szeretőnek érezhetik saját magukat. A Rekamié tehát odaadó, alkalmazkodó és bevállalós, de rajongani kell érte. Maximalista, szereti a gyakori és minőségi szexet.

Védekezés tekintetében mindennek stimmelnie kell, ha óvszert használ, fontos neki az íz, illat harmóniája, a vékony anyag, kellemes síkosítás, esetleg érdes felület.


Zsúrkocsi – a partnernek kell kezdeményeznie, elvennie tőle, ami kell.

A Zsúrkocsinál az ösztönök hangsúlyosabbak az érzelmeknél, ugyanis a Zsúrkocsi gyakran fél saját és mások érzelmeitől. Passzív és talán túlságosan is odaadó, partnere kedvéért sok mindent bevállal, akár még olyasmit is, amire igazából nem érez késztetést, nehogy a másik továbbálljon. Türelmes és figyelmes partnerre van szüksége, nála eltarthat egy darabig, mire oldottan tud viselkedni. Félénkségét nehezen tudja legyőzni, viszont annál inkább megéri elbíbelődni vele, hiszen ha ez sikerül, akkor lehet lakmározni róla, lenyalni a testéről a tejszínhabot, satöbbi satöbbi. Bánatában hajlamos meggondolatlanságokra, de kinek van szíve egy Zsúrkocsit bántani?

Védekezésnél az óvszert részesíti előnyben, főleg, ha az gyümölcsös, színes, tarka.


Franciaágy – tényleg szeretkezni szeret, nem kedveli a perverziókat, elhajlásokat.

Ha valaki, akkor a Franciaágy igazán érzelmes típus, szüksége van a romantikus hangulatra, az intim légkörre és egy nagyon szerelmes társra. Fontos neki a bizalom, az érzelmek kölcsönössége és megfelelő intenzitása. Elég ritka, ha egy Franciaágy kalandot keres, alkalmi kapcsolatba bonyolódik – maximum a hihetetlen szeretetéhsége csillapítására cselekszik ilyet – és jóformán mindig megbánja. Hosszútávú, érzelmi biztonságot nyújtó kapcsolatokra rendezkedik be, és nagyon odaadó, ha épp ilyenben van. Ha nem, akkor is, ezért könnyű kihasználni, ezért ha épp egyedül van, keresgéljen kitartóan, és akkor majd megkapja az ölelést, simogatást, romantikát, amire mindig is vágyott.

Mivel neki a szerelem a lényeg, az óvszerből a legtermészetesebb, real feel anyagú darabokat választja, vagy a hormonális fogamzásgátlást.

ÉLVETEG jegyek


Szobainas – mindegy, csak perverz legyen. Bárhol, bármikor, bárhogyan.

A Szobainas rendkívül szélsőséges karakter, és akár még prűdnek is látszódhat (már amelyikről nem süt le, hogy mekkora perverz), de az ágyban levetik az álarcukat. Na nem rögtön az első alkalommal, ilyenkor ad absurdum félénknek is tűnhetnek, de később – és nem sokkal később – előkerül belőlük a sosem látott ösztönlény, aki szeret, elvesz, legyőz, uralkodik rajtad, kedvét leli a testedben, használ, rajong érted, hogy a végén fáradtan a karodba omoljék. A Szobainasban ilyenkor ez érzelmek teljes spektruma izzik, nem csak az a fele, ami nyugalmi állapotban jellemző rá. Másként éli meg a kapcsolatot úgy általában és másképp az ágyban, de mikor ez utóbbi van soron, akkor furcsa teljességérzést lehet vele átélni.

Ha választani kell, az ultra vékony óvszert választja, bár igazából nem ezzel szeret foglalkozni.


Dohányzóasztal –akár egész éjszakán át, pihenés nélkül!

Igen, a Dohányzóasztalok a mennyiség megszállottjai, akik dupláznak, tripláznak, striguláznak meg minden. Teljesítményorientáltak, és gyakran az aktusok számától és hosszától elégülnek ki igazából. Persze az élvezet is fontos: nem sokat variálnak, viszonylag egyszerűek, régi vágásúak, már-már konzervatívok, de a hormonjaik a helyükön vannak. A Dohányzóasztal nem egy roppant érzelmes típus, de ha kapcsolatban van, azért előveszi a jobbik arcát, nem jellemzőek rá a kicsapongások. Nem ő az, aki minden alkalommal meghódítja szíve hölgyét, vagy aki erotikus táncot lejt a férfinak, de ha azért néhanapján még előjátékra is vetemedik, akkor kész főnyeremény lehet.

Óvszerből leginkább azt választja, ami karnyújtásnyira van.


Bárszék – kalandos, változatos módok, pózok, helyszínek.

Tipikusan ő az, aki egy étterem vécéjében is elkapja egy menetre a másikat. Nála a mennyiség és a minőség egyaránt fontos, a libidója általában roppant magas. Ha ő akar valamit, akkor ott nincs hacacáré, a másik úgysem tud ellenállni, mert ugye az a nézés, azok a szavak, az a határozott közeledés… A Bárszékek nem szoktak szégyenlősködni, és általában nincs is nekik miért, hiszen csodálatos szeretők. Az egyetlen, ami elveheti a varázsukat, az a hatalmas egó. Ha azonban önmaguk tudnak maradni, a lehengerlő személyiségükkel és szívhez szóló szavaikkal, akkor bárki a tenyerükből fog enni, és örömmel váltja valóra a legtitkosabb álmaikat is.

Mivel a Bárszék egója hatalmas, kedvence is az XXL-es méretű óvszer, függetlenül attól, hogy mire húzza.

TARTALMAS jegyek


Tolóajtós szekrény – hajlamos a monotóniára, kevéssé odaadó.

A Tolóajtós szekrények mindig a f… faszobor jó oldalán szeretnek lenni, akkor is, ha nők. Nem túl odaadók, de ez nem is baj egészen addig, míg egy olyannal kerülnek egy ágyba, aki inkább adni szeret. Befogadóképességük szinte kimeríthetetlen, étvágyuk hatalmas, nehéz őket maradéktalanul boldoggá tenni. Ha mégis sikerül, akkor még a Tolóajtós szekrény sem ad túl a társán, aki pont jó neki. Azért óvatosan, hadd kapjon a másik levegőt… A Tolóajtós szekrények hajlamosak túlzásokba esni a szex terén is, az élvezetet ígérő lehetőségeket pedig nem szívesen hagyják ki, természetileg nem áll tőlük távol a hűtlenkedés és a csábítás sem, főleg, ha nincs meg az a bizonyos minden igényt kielégítő társ.

Számára a védekezésben maga a védekezés a lényeg, az mindegy, hogy hogyan. És az óvszer az óvszer, a klasszikus darabokat szereti a lehető legkevesebb glancolással.


Éjjeliszekrény – a titokzatosságot kedveli, a jelmezeket, maszkokat, szerepjátékot.

Az Éjjeliszekrények adni jobban szeretnek, mint kapni. Érzelmesek, és a szex lelki átélése nagyon fontos nekik. Biztonságra vágynak mind fizikailag, mind pedig érzelmileg, nem kalandorok, és őket nem lehet rávenni, hogy olyan helyen kezdjenek bele a dologba, ahol mondjuk fennáll a lebukás veszélye. Nem szeretik a gyors aktusokat, és inkább a hosszan elnyújtott előjátékot tudják igazán élvezni. Ilyenkor jöhet egy kis tánc, vetkőzés, jelmez, egy pohárka vörösbor és egyéb hangulatfokozók. Az Éjjeliszekrényekkel amúgy jól lehet a témáról kötetlenül beszélgetni, mert ha nincs „helyzet”, akkor nem szégyenlősek, és szeretnek mások tapasztalataiból is tanulni.

Mivel a biztonság nagyon fontos nekik, extra biztonságos óvszereket vagy más megbízható fogamzásgátlókat választanak legszívesebben.


Fogas – jobban szeret róla beszélni mintsem csinálni.

Na nem mintha csinálni nem szeretné épp eléggé, de egyrészt nehezen kezdeményez, másrészt pedig hajlamos többet látni a dolgokba, mint amennyit azok valójában érnek. Egy futó kalandot is az örök szerelem kezdeteként, valami hatalmas lelki egyesülésnek foghat fel, közben lehet, hogy a másik a nevére sem emlékszik. Lassan és nehezen jön rá, ha téved, hiszen a Fogas intelligens és mindenre talál ésszerű (de sokszor hülye) magyarázatot. Érzelmes és idealista, testi-lelki társat keres, és nagyon fontos neki e két dolog összhangja. Azok a pózok a kedvencei, ahol a két test egy érzéki ölelésben egyesülhet, hiszen az érzelmek nélküli kéjelgés igen távol áll tőle.

Szereti, ha minél közelebb tud maradni a valódi érzéshez. A pesszáriumot, spermicid zseléket részesíti előnyben az óvszerrel szemben.

SEGG-HELY jegyek


Főnöki bőrfotel – mindennek hozzá kell igazodnia.

A felületes szemlélő úgy láthatja, a Főnöki bőrfotel a szexet csak a jutalmazás és büntetés eszközeként kezeli: ha a partnere jól viselkedik, mindent megkap, ha nem, akkor semmit, és örüljön, ha nem kell a konyhában aludnia. Van is benne igazság, hiszen a Főnöki bőrfotel látszatra tényleg rideg, és csak a saját élvezete fontos neki; valahol belül azonban van benne egy roppant sebezhető, szeretetéhes énje is, amit – főleg, ha férfi – nem akar és nem is mer megmutatni. Vagy nehezen nyílik meg és a legkisebb stikli is mindent elronthat, vagy játssza a playboyt, a nagyvilági nőt, aztán bántja, ha ehhez méltóan viselkednek vele: neki is érző szíve van. Ha ezt nem fél megmutatni, akkor igazi testi-lelki társ lehet.

A Főnöki bőrfotel nem szereti a felelőtlenséget, és szerinte úgy illik, ha a férfinél van óvszer.


Hokedli – nem bírja sokáig az izgalmakat
.

A Hokedli általában izgága, ideges, izgulós típus, nem bírja sokáig a feszültséget. Ha egyáltalán kezdeményezésre vetemedik, akkor sem ostromol, ha nem kap meg mindent azonnal, akkor inkább hagyja az egészet. Jellemzően rövid az előjáték és az aktus is, de ebből legalább van több egymás után. Ha nő, egy menet alatt többször is elélvezhet. Nehezen oldódik fel és szereti, ha megmondják neki, hogy mit csináljon. Nem utasítja vissza a legvadabb kéréseket sem, hiszen fantáziája az van, de magától általában nem mer kezdeményezni, mert fél, hogy kikap, mindent elront, vagy csak visszautasítják. Amúgy odaadó társ, csak irányítani kell.

A védekezésről sokszor megfeledkezik, úgyhogy nem árt a partnernek is felkészültnek lenni ilyen téren.


Kanapé – szereti a gyakori szexet, de a másik fél legyen az aktívabb.

A Kanapénak a szex inkább társas esemény mintsem mélységes, érzelmekkel teli, meghitt együttlét. Szereti élvezni az életet és szeret sok mindent kipróbálni: a félénkebb Kanapékra sem jellemző, hogy visszariadnának bármiféle szexuális segédeszköztől, sőt, de az igazán súlyos Kanapéknak jöhet a több partner, sőt, az orgia is. A lényeg számukra ugyanis az izgalom, a libidó, amiből nekik aztán hatalmas adatott. Ritkán ugyan, de a Kanapé is igényli a szerelmes együttléteket, ezek éppoly emlékezetesek lehetnek számára, mint a legvadabb kalandok. Ha a partner nem hasonlóan bevállalós karakter, a Kanapé viszonylag könnyen válik hűtlenné, de ilyenkor a teste vezeti, nem a szíve.

Védekezésnél gyakran használ esemény utáni tablettát, óvszerből az szereti, amiben többféle van egy csomagban.

SZAGOS jegyek


Szagelszívó –Mellette garantáltan megizzadsz.

Sokat beszél róla, sokat csinálja és kifárasztja partnerét. Persze a partner általában nem panaszkodik emiatt, maximum a változatosságot hiányolhatja, mert abban a Szagelszívók bizony nem olyan erősek. A Szagelszívó kíváncsi természet ugyan, de legtöbbször még idő előtt rájön, hogy mégsem annyira kíváncsi. Lelkesedik, vágyakozik, beszél róla, de mikor helyzetbe kerül, mégis rájön, hogy például a jól megszokott misszionárius póz azért mégiscsak mindennél jobb neki. Mindazonáltal a hatalmas energiáját, vehemenciáját nehéz megunni, főleg, hogy teljesítménye hosszú távon sem lankad, tehát az állandóságot kedvelőknek több mint ideális partner.

A benne dolgozó hatalmas energiákat csak egy extra erős óvszer bírja.


Járóka – megpróbálja játszani a pornószínészt, csak nem mindig sikerül.

A Járóka mást sem szeretne, csak szórakoztató biztonságot nyújtani partnerének egy életen át. Általában hosszú távra tervez, hűséges, és hogy párját meg tudja tartani, mindent hajlandó megtenni. Sokszor azonban átesik a ló túlsó oldalára, túl sokat akar nyújtani, és – főleg, ha úgy érzi, valamit kompenzálnia kell – próbál úgy viselkedni mint egy komplett szórakoztatóközpont 3D-s mozival és tropicariummal. Hajlamos tehát túl sok mindent bevinni az ágyba, ami valakit szórakoztat, valaki pedig értetlenkedik miatta, de ennyit igazán el lehet nekik nézni a végtelen odaadásukért.

Nem hisztizik az óvszer miatt, sőt, különösen kedveli a bizsergetős, melegítő hatású darabokat.


Pelenkázóasztal – nem tűri a kritikát, meg van róla győződve, hogy ő a legjobb.

A Pelenkázóasztalok élvezettel szívnak magukba mindennemű információt az intim együttlétek mikéntjéről, és még nagyobb élvezettel hasznosítják ezeket az információkat, ha alkalmuk van rá. Kíváncsiságuk határtalan ezen a téren, az összes testnyílás nyújtotta örömöt szívesen próbálják ki, és különösen kedvelik az anális szexet, hiszen olyat aztán csak a nagyon profik csinálnak. A szex az egójukat jobban kielégíti mint a testüket, nekik inkább a tudat miatt fontos a dolog, ezért aztán mind mennyiségben, mind változatosságban igyekszenek a maximumot nyújtani. Azért ne essenek túlzásba, ha nem bírják libidóval, a mennyiség ugyanis ilyenkor a minőség rovására mehet.

A Pelenkázóasztal jellemzően csak a nagydobozos óvszert vesz, akkor is, ha nincs állandó kapcsolata.

SZAGOS, DE TARTALMAS jegy


Kutyaól – Kutyapóz, ofkorsz.

A Kutyaól játékos és szereti élvezni az életet. Szex közben szeret lihegni, jól használja a nyelvét, nem zavarja, ha keverednek a testnedvek. A Kutyaól libidója átlagosnak mondható, de ha hozzákezd a dologhoz, akkor fontos neki, hogy a végén mindkét fél egyformán elégedetten lihegjen. Figyelmes, fontos neki, hogy lássa a társán, hogy élvezi a dolgot. Szereti a játékokat, a vibrációs gyűrűket, csak olyat ne vegyünk, amit el kell dobni. A Kutyaólak lazák, partnerek lehetnek akár mindenféle elvetemült szórakozásban is, ami nagyon fontos nekik, az a lelki húség, no meg a fejsimogatás. Meg a vacsora. Ha szex után megeteted a Kutyaóladat, örökké szeretni fog.

Na ennyit a Bútorjegyek viselt dolgairól. Jövő héten a Kvintesszenciákat vizsgáljuk meg, és addig még számos érdekességgel jelentkezünk, tehát maradjatok velünk és lájkoljatok minket a facebookon, ha van kedvetek hozzá!

Válasz írása