júl 3, 2011

Kategória: Kvintesszenciák

Szex-bútorhoroszkóp vol 2. – a Kvintesszenciák

Korábbi cikkünkben a Bútorjegyek hálószobatitkait teregettük ki, most itt az idő, hogy megnézzük, mi újság a Kvintesszenciák franciaágyai táján. Ki a kis huncut, ki a perverz állat és ki a konzervatív? Na most aztán minden kiderül!

Csőgörény –  Na neki aztán mocskos a fantáziája. Ha valaki, hát a Csőgörény bevállalós fajta, nem sokat teketóriázik, mellette bírni kell az iramot. Kíváncsi természet, bármit hajlandó kipróbálni, tehát csak olyat kérjünk tőle, amit komolyan is gondolunk, mert különben lesz nagy meglepi: a Csőgörényeknél nem ritka, hogy akár még a pisikaki szex is belefér. Fontos számára a verbális tartalom, a mocskos beszéd, arra indul be igazán. A plugokat, dildókat különösen kedveli.

 

Vastüdő – Őt nem szabad parlagon hagyni egy napig sem, szereti a rendszerességet, az állandóságot, és ha kizökkentik ebből, akkor legközelebb mindent be akar pótolni. Ez nem csak a hirtelen nagy terhelés miatt okozhat problémát, de a minőség rovására is mehet. Még nagyobb veszély, hogy egy elhanyagolt Vastüdő viszonylag könnyen pótcselekszik pótpartnerekkel, hiszen nagyon erősen irányítják a hormonjai. A hosszan tartó aktusokat kedveli, amihez lidokainos óvszert ajánlunk.

 

Körfűrész – A Körfűrész gyorsan bepörög: hirtelen kerül izgalmi állapotba és utána korán elélvez. Ez egy nőnél nem probléma, a férfi Körfűrész viszont jól teszi, ha visszafogja magát, és elegendő figyelmet fordít a partnerére. Mind a férfi, mind a női Körfűrész nagy örömét leli a hosszan elnyújtott előjátékban, hogy csak akkor térjen a lényegre, mikor már közel a csúcs. Jellemzően ez a jegy nem túl odaadó, sokszor megjátszós, hacsak nem befolyásolja ezt kedvezően egy ellentétes beállítottságú alap bútorjegy, mint a Franciaágy vagy az Éjjeliszekrény.

 

 

Szemétledobó – Nem sűrűn kezdeményez, viszont nagyon odaadó. Tipikusan szubmisszív karakter, tetszik neki, ha a partnere kiéli rajta a fantáziáját, akármilyen mocskos dologról legyen is szó. Jellemzően nem annyira bevállalós mint mondjuk a Csőgörény, viszont nagyon oda kell rá figyelni, mert általában nem szól, ha a dolog túllépett nála egy bizonyos határt. Erre a partner csak akkor jön rá, ha bekövetkezik a “post coitum omne szemétledobó triste est” szituáció. A hormonális fogamzásgátlás híve, szeret mindent magába fogadni, mindent elnyelni.

 

Rotációs kapa – Ritkán jön rá az ingerencia, de akkor nem bírja abbahagyni. Jobban mondva a Rotációs kapa mélységes lelki életet él, és ha valami nincs rendben, akkor a szex is elakad nála. Jobb esetben. Rosszabb esetben hajlamos kicsapongással kompenzálni, de ezzel sokszor saját magát is megbántja. Ideális esetben viszont a Rotációs kapák azok, akikkel egész éjszaka lehet hancúrozni, és akik szívesen próbálnak ki lájtos huncutságokat, mint az érdes, bordázott óvszer, vagy a bevállalósabbaknál ezek felturbózott változatai a szaküzletekből.

 

Kenyérpirító – Kellemes meglepetéseket tartogathat, több van benne, mint ami elsőre látszik. A Kenyérpirító roppant visszafogottnak tűnhet, de meglepetést okoz, mikor mondjuk szexi szobalánynak öltözve nyit ajtót, vagy éppen beköti partnere szemét, netán még ki is kötözi az illetőt. E jegy képviselői harapnak a morzsaként elszórt megjegyzésekre, tehát ha valami vágyunk van, elég néhány megjegyzést elejteni és várni a meglepetést. A Kenyérpirítók nem riadnak vissza a szex shopok látogatásától, sőt, szívesen mennek oda partnerükkel is.

 

Kombájn – A hagyományos dolgokat kedveli, mindenfajta súlyosabb elhajlás nélkül. Lassú és alapos, fontos neki, hogy mindkét fél egyformán élvezze az aktus minden másodpercét, viszont  fontos neki a dicséret. Ha ez elmarad, azzal napokra el lehet kedvetleníteni egy Kombájnt, pedig amúgy jellemzően lelkesen és pozitívan közelítik meg a szexualitást. Gondolkodásuk valóban roppant egészséges, ami abból is látszik, hogy ha egy Kombájn akar gyereket, akkor tesz is érte, ha nem, akkor hosszú távú, biztos megoldást keres, nem hazárdírozik.

 

Mosógép – Tiszta és diszkrét, nem lehet vele nagyon kalandozni: számára az együttlét roppant intim, nem tüzelik fel a lebukásveszélyes kalandok és nem untatják a megszokott dolgok. A szex számára két emberre tartozik, leginkább a hálószobában. Ha mégis kalandot keresünk mellette, csábítsuk a fürdőszobába vagy a nappaliba. A fürdőkádban, zuhanyzóban különösen kellemes meglepetést szerezhet, mivel nagyon szereti a nedves dolgokat, magától viszont nehezen talál ki valami újat, tehát nem árt mellé egy közepesen bevállalós partner.

 

Fejőgép – Akkor boldog, ha a másik fél jól ki van facsarva. A Fejőgép odaadó és bevállalós, elsőre akár perverz állatnak is tűnhet, de leginkább a partnere igényei tükröződnek a viselkedésén. Alkalmazkodókészsége és empátiája révén a titkolt álmok megvalósítója lehet belőle, neki általában az a legnagyobb élvezet, ha a másik félnek ő nyújtja a legnagyobb élvezetet. Ez testileg is izgató számára, szereti, ha nem tudnak ellenállni neki. Ha egy Fejőgépnek akarunk kedveskedni, jó, ha tudjuk, hogy az orális élvezetek a gyengéi.

Válasz írása