ápr 19, 2011

Kategória: Gyakori kérdések

Megnéztem, hogy mi a jegyem, és akkor most mit csináljak?

Az elmúlt hetekben több olyan visszajelzést is kaptunk, hogy jó, hogy megnézték a kalkulátorral a bútorjegyüket, ez és ez, de ezzel akkor most mit kezdjenek? Illetve hogy egyesekben csalódást kelt az, hogy “csak” Tolóajtós szekrények, Járókák, satöbbi.

Igen, tudjátok, hogy a Bútorhoroszkóp egy igazságtalan horoszkóp, mert a miénk. De épp csak annyira igazságos vagy igazságtalan, amennyire az élet maga az. Hol szép, hol csúnya, csupán nézőpont kérdése.

Mert bizony A pontból nézve mondjuk Pelenkázóasztalnak lenni nem olyan érdekes, mert olykor felelőtlenek, felszínesek és nem bírják a felelősséget. De B pontból nézve Pelenkázóasztalnak lenni nagyon nagy móka, hiszen nem ismerik az unalmat, nem erőszakosak és könnyen megkedvelik őket embertársaik.

Mi amikor megírtuk az egyes jegyek jellemzéseit, beleírtunk jót is és rosszat is, hiszen hűen akartuk tükrözni az emberi természet aspektusait. Minden jegyhez írtunk jót is, ezt ne feledjétek. És ne azt nézzétek, hogy hogy hangzik az, hogy szagos valaki, hanem azt, hogy vajon hogyan tudom erősíteni, gazdagabbá tenni a személyiségemet azzal, hogy rájövök, a Járóka-Vastüdő jegy tulajdonságait hordozom magamban.

Ez az egyik. A másik az, hogy a butorhoroszkop.hu olvasása éppen csak elkezdődik azzal, hogy az ember megnézi hogy mi a bútorjegye. A java ugyanis csak ez után jön. Hiszen meg lehet nézni utána a többi jegyet is, vagy elkezdeni gondolkodni azon, hogy vajon az ismerőseinkre is illenek-e a jellemzések. Ehhez azonban ne feledjétek soha, hogy a Bútorhoroszkóp összesen HAT faktort számol (lásd a Használati útmutató című írásunkat) és bizony ez a hat adja ki az összképet akkor is, ha valóban a bútojegy és a kvintesszencia hordozza a legmarkánsabb jegyeket. De ez csak egy része a kirakónak.

És mi meg azon dolgozunk, hogy mindig valami újjal tudjunk előállni. Hetente minden jegynek írunk előrejelzést. Foglalkozunk a fontos eseményekkel. Elgondolkodtató írásokat közlünk a bútorjegyek és a kvintesszenciák, valamint a világ dolgai közötti összefüggésekkel, legyen szó akár főnökökről vagy italozási szokásokról.

Mindenkinek van Bútorhoroszkópja, legfeljebb még nem tud róla. És soha nem lehet eleget tudni a Bútorhoroszkópról.

Persze mi sem tudunk még mindent, de azért megpróbálunk válaszolni a felmerülő kérdésekre, úgyhogy írjatok bátran kommentet vagy üzenjetek a funk-TEKERCS-butorhoroszkop.hu vagy samtelen-TEKERCS-butorhoroszkop.hu címre vagy facebookra, twitterre vagy mondassátok be a híradóban. És mi megpróbálunk válaszolni a legbonyolultabb kérdésekre is.

További jó bútorkodást!

  1. ajdim szerint:

    És mi van, ha valaki tripláz? Azaz a születési dátuma szerint színtisztán jegyű? Vagy színtisztán Hokedli? Ő a kiválasztott? Persze nem, mert az színtisztán Kutyaól, de mondjuk azért lesz egyszer négyese a lottón?

Válasz írása