szept 4, 2016

Kategória: Heti jóslatok

Jóslatok szeptember 5-től 11-ig

summer-landscape-1367125-640x480

A héten a Pelenkázóasztaloké és a Bárszékeké a főszerep, de az Élvetegek túlsúlya egyértelműen ez utóbbi felé billentheti a mérleg nyelvét. Az Élveteg napokat persze sokan szeretik, így a héten a nyugalom megzavarására alkalmas képi- és hanghatások, valamit féktelen zabálások és bulizások is könnyen előfordulhatnak.

A Járókáknak még mindig ziláltak lehetnek az idegei, ugyanis a Szopóág múlt heti tombolása igencsak összekócolta a frizurájukat. Sajnos ilyen állapotban még az Élveteg napok sem tűnnek lelkesítőnek, pedig négy is lesz belőlük: javasoljuk, vegyenek erőt magukon és próbáljanak meg kicsit szórakozni, tipikusan az a helyzet állhat elő, mikor húzzák a szájukat a buliba menet, viszont alig akarnak hazamenni utána.

A Szagelszívók irigyek lesznek a héten, leginkább a Bárszékekre és a Pelenkázóasztalokra, mintha nem bíznának a saját teljesítményük értékében. Ez sajnos annak a jele, hogy megint át akarnak esni a saját passzív oldalukra és saját maguk helyett másokra összpontosítani és valós de inkább vélt sérelmeikért másokat okolnak. Pedig egy igazi, jó passzban lévő Szagi nem ilyen, ők a saját útjukat tapossák ki, úgyhogy ideje cselekedni és nem másokat lesni, mert az soha nem sülhet el jól.

Azt talán mondanunk sem kell, hogy a Pelenkázóasztaloknak nagyon kedvező lesz ez a hét, hiszen két nap is az ő jegyükbe áll. A hétfői Rotációs kapa sokat segít a hétfőkkel hadilábon állóknak, és a lendületük egész a szombati Csőgörényig tart. Ha egyhetes projektbe kezdenének tehát, akkor itt a remek alkalom, amit bűn volna nem kihasználni. A két Bárszék nap viszont komolyan erősítheti a konkurenciát, így javasoljuk, ne üljenek a babérjaikon.

A Kanapékra nagy hatással lesz a két Bárszék nap, így ezen a héten beszélgetni akarnak majd. Nem kicsit, sokat. Mindenről de főleg arról, hogy „mi is a dolgom nekem most ebben a világban”. Javasoljuk, hogy még véletlenül se olvassanak egzisztencialistákat, inkább Coelhot és egyéb fékezett habzású ezoterikus irodalmakat fogyasszanak, mert ha belenéznek a lét feneketlen mélységébe és nem találnak ott semmit, annak csúnya vége lesz.

A Főnöki bőrfoteleknek a héten magas víztartalmú zöldségfélék, de főleg az uborka eshet jól, ezzel is szembenézve a nyári uborkaszezonnal. Bár szeretnek a dolgok sűrűjében forgolódni, de a szabadságolások vége miatt most hirtelen túl nagy lehet körülöttük a tömeg. Frusztrált lelküket könnyen kényeztethetik zabálással, de jobban járnak, ha alacsony energiatartalmú zöldségekkel tömik magukat, mert akkor később tutira nem bánják meg, hogy rárepültek a hűtőre.

A Hokedliktól a héten ne várjunk nagyon látványos dolgokat: ők mintha valamit előkészítenének, olvasnak, tréningeznek, tanulnak, esetleg szépítkeznek. Azért ne temessük el őket, mert rájuk is hatnak az Élveteg napok, így pénteken vagy szombaton előránthatnak valamit a tarsolyból, és ha minden jól megy, akkor a munka gyümölcse nem a Szemétledobóban végzi.

A Franciaágyak ezen a héten meglepően antiszociálisak lesznek, hiszen náluk vendégeskedik most az Inetrbútorikus Szopóág. Most úgy érezhetik, megint nem vigyáztak magukra, kimerültek, illetve túl sokat foglalkoztak másokkal. Ezen a héten annyira emberellenesek lehetnek, hogy csak gyilkosos-darabolós filmeket hajlandóak nézni, de legalábbis nem lesznek túl kedvesek. A maradék erejükkel mondják meg mindenkinek, hogy ilyen is előfordul, hogy most magukkal akarnak foglalkozni: meg fogja érteni a környezetük.

A Rekamiék már hétfőn kötöztessék le magukat. Bőrszíj, szájpecek, minden. Kifejezetten elviselhetetlenek lehetnek aznap, és komoly veszélyt jelentenek saját maguk és környezetük lelki békéjére, keddtől viszont előveszik a jobbik arcukat. Azért legyenek óvatosak, mert ha túl megbocsáthatatlan dolgokat követnek el, az Élveteg napokon leginkább egy kiadós fenekelést kaphatnak, amúgy is Szopóágon van a Franciaágy, ami nem kedvez a romantikának.

A Zsúrkocsiknak kulináris örömöket hozhat a hét négy Élveteg napja. Most könnyen úgy érezhetik, valaki nagyon meg akarja most őket tömni, de ennek végül semmi köze nem lesz altesti részekhez. Lehet, hogy csak egy kedvező lehetőség, éttermi kupon kerület az utukba, de az is lehet, hogy valaki meglepetés sütivel várja. Ha ez utóbbiról van szó, nincs az a diéta, ami miatt megéri elutasítani mások jó szándékát, hiszen az etetés sokszor a szeretet kifejezésének jele, a mérlegen sikoltozni pedig ráérnek jövő héten.

A Szobainasokat a héten földönkívüliek rabolhatják el. Na jó, nem. Viszont nem győznek majd háborogni, hogy ezen a héten milyen távol áll minden a nagy éteri magasságokból. Ezen kár csodálkozni, hiszen túlteng majd az Élveteg napok száma: ereszkedjenek le egy kicsit és élvezzék a földi örömöket, az evés-ivást, a javak felhalmozását, és a napjukkal együttálló Kenyérpirtó olyat fog dobni nekik, amitől magukra sem fognak ismerni vasárnapra!

A Bárszékeknek a szeptember eljötte felér egy újjászületéssel, pláne, hogy a Pelenkázóasztalok mellett az ő jegyükben is két nap fog állni, amelyek alatt a Mosógép és a Vastüdő kiegészítőjegyek támogatását élvezik. Nem csoda, ha kifejezetten felerősíti a kezdeti lelkesedés okozta energiatöbbletüket, mint egy elsősnél, aki most kezdni az iskolát: ne hagyják, hogy elriassza őket, hogy nem egyedül viszik most a prímet, hanem osztozniuk kell a figyelmen.

A Dohányzóasztalok napja szerdán a Kombájnnal áll együtt, ezért kicsit olyanná változnak, mint a Batman Jokere, leszámítva, hogy (többnyire) nem akarnak rosszat. Annyira. De azt sem szeretik, ha folyton megmondják nekik, hogy mit merre hányat és hogy. Ezen a héten bizony vagy a fogaik csattogásával, vagy a szexi mosolyuk megvillantásával, de bizony térdre kényszeríthetnek másokat.

ejjeli_s

 

 

 

Az Éjjeliszekrények a múlt héten némi levegőhöz jutottak, legfőbb ideje tehát ismét lendületbe jönni. Most a Fejőgép támogatja őket, ami ennek a hónapnak a bútorállása is, ezért annyira nem akarnak kizökkenni a ritmusból, hogy nekirontanak azoknak, akik akadályozzák őket. Ritkán tahók annyira az Éjjeliszekrények, mint amilyenek a jövő héten lesznek, mert a változékony időben szabályosan megbuggyannak, mint tejszínhab a süteményen.

A Tolóajtós szekrények most úgy érezhetik átfúj a hűvös szeptemberi szél, és bár a jegy képviselői amúgy is eléggé egyszerűek és nem hordoznak sérelmeket, de ha mégis így lenne, akkor a hétvégén mindenképp megválhatnak ezektől is. A Fejőgép hónap részben a lezárásról is szól, úgyhogy most érdemes kiköszörülni korábbi bakijaikat, és akkor az új ciklusban, októbertől tiszta lappal kezdhetnek, bármibe is vágjanak bele.

A Fogasoknak alaposan megoldja a nyelvét a két Bárszék nap, és mivel amúgy is szeretnek beszélni, most olyan tömör szentenciák fognak szórni, amik kiviszik a falat. Megdöbbentenek, meghökkennek, egyesek meg fel is dühíthetnek. De a lényeg az, hogy az amit a Fogas mond, az most a Lényeg. Legyen náluk jegyzetfüzet, és használják az agyukat, ugyanis most jobban rálátnak az Élet nagy térképére, mint korábban. A többiek meg hallgassanak a Fogasokra.

A Kutyaólaknak megjöhet a havibaja, elmehet a hasa, egyszóval most jön ki belőlük minden. Remek alkalom ez egy kis salaktalanításra, ami jót tesz így a fagyiszezon végén. A környezetüket azonban készítsék fel, hogy most ők is egy kicsit szagosabbak lehetnek a megszokottnál, ráadásul előfordulhatnak váratlan kiakadások is. Nagyon kell most nekik egy lelki szemetesláda, de egy Kutyaólnak sokan segítenek, pláne, ha egy beszédes kanapé is van a közelükben.

Válasz írása