szept 11, 2016

Kategória: Heti jóslatok

Jóslatok szeptember 12-től 18-ig

DCF 1.0

A héten kétajtós, akarjuk mondani kétnapos Tolóajtós szekrény ünnep lesz, így ők már biztos hiába próbálnának elbújni a héten. Ilyen kánikulában azonban a legtöbb ember a strandra vágyik, a Fejőgép hónap pedig kiváló alkalmat nyújt arra, hogy a nyárból még kifacsarják az utolsó cseppet is.

A Járókák olyanok lehetnek a héten, mint majom a vízben, lubickolnak (akár a szó szoros értelmében, hiszen kánikula várható), és egyszerre akár több emberrel is flörtölnek, beleértve a párjukat is. Igazából itt a lelkesedés viszi a dolgot, nem az a tény, hogy most olyan nagyon kiéhezettek lennének, de rajtuk legalább látszik, hogy akarnak egy kis változatosságot, tennének is azért, hogy jó legyen (na jó, elsősorban nekik).

Szegény Szagelszívóknak ebben a hőségben mások hónaljszagát kell majd közömbösíteni, ezen a héten ugyanis az a feladat hárul rájuk, hogy erejükkel és tekintélyükkel mások kedélyeit kell lecsillapítaniuk. Ehhez szükség lenne némi diplomáciára is, nemcsak a megemelt hangerőre. Bár a Fejőgép együttállás a Fejőgép hónapban nem kifejezetten kedvez az okos kommunikációnak, de talán ha egy kis mérsékelt alkoholtartalmú italocska, vermut mellett ülnek le meghallgatni másokat, az sikerre vihetik őket, hiszen az enyhe spicc nagy bajt nem okozhat.

A Pelenkázóasztaloknak a héten cudar szómenésük lehet, amivel nagy baj nincs is, ha nem hisztérikusan igyekeznek a figyelem középpontjába kerülni, de a súlyos bútorállás miatt most nem éppen a tapintatos formájukkal fordulnak a világ felé, és mások ezt ráadásul még nehezebben tolerálják. A túl pimasz tréfák felé vonzódó Pelenkázóasztalok inkább ne mások idegeit cibálják most hanem nézzenek lökött dán vígjátékokat. Az Ádám almái (Adams Aebler) meg a Zöld hentesek című filmek viccesek is meg morbidak is, Mads Mikkelsen pedig mindkettőben remekel.

A Kanapék a héten pénztöbbletre számíthatnak. Menjenek el, látogassák meg a nagyit (mondjuk amúgy is), hátha a zsebükbe dug egy ötezrest. De ne az érdek vezérelje őket, hanem az, hogy most másoktól kaphatnak energiát, figyelmet, törődést. Álljanak a feléjük áramló szeretet elébe. Ezen a héten amúgy is meglepően vonzónak tűnhetnek mások szemében.

A Főnöki bőrfotelek ezen a héten kivételesen nem teszik kirakatba sikereiket, hanem csak csendben somolyognak az orruk alatt abban a tudatban, hogy ezzel félrevezethetik a többi jegy képviselőit. A napjukkal együttálló Rotációs kapa kedvez a mélyreható változásoknak, ha okosan megtervezik, hogyan jutnak előrébb, és nem kötik a részleteket irigyeik orrára. Ez a csendes magabiztosság a hónap második felében fog igazán kamatozni tovább.

A Hokedlik a héten a napjukkal együttálló Szemétledobó hatására pénzzavarba kerülhetnek, amire az a gyógyír, hogy ezen a héten inkább nem költenek semmit, amíg ki nem találhatják, hogy hogyan szerezhetnek pénzt. Többet mondani mi sem tudunk, azt azonban igen, hogy kutassák fel a lakást és nézzék végig régi ruháikat, mert az elfelejtett tárgyak, göncök most az újdonság erejével hathatnak. Ha fogytak is, akkor meg pláne: hívjanak át barátokat és tartsanak ruhacserélgetős bulit.

A Franciaágyaknak azt ajánljuk a héten, hogy amikor már nagyon felpörögnek (ami már hétfőn esedékes, hiszen aznap az ő jegyükben áll a Körfűrész) és a súrlódástól felforr az agyvizük, hűtsék le magukat egy hideg zuhannyal. A vénasszonyok nyara kellemes alkalmat tartogat egy utolsó strandolásra is, amire érdemes időt szakítaniuk, akkor is, ha cipőkanállal tudják beilleszteni a programjukba: ezen a héten ugyanis kizárólag a megfontoltság és nem a hirtelen felindulás vezethet eredményre.

A Rekamiéknak ezen a héten néhány rejtett kívánsága fog napvilágra kerülni. No nem gondolatolvasás révén, hanem mert némelyik megvalósulhat. Ez néha ijesztő is lehet, hiszen lelepleződnek mások előtt, hogy mik voltak legkomolyabb vágyaik. De ez a hét nem más szennyéről szól, hanem a kellemes meglepikről, úgyhogy nem kell aggódni, hanem alaposan átnézni, mit tartogat a kétnapos Tolóajtós szekrény.

A Zsúrkocsiknak a bűntudat okozhat kellemetlen perceket: pénteken elmélkedős hangulatban lehetnek, talán túlontúl is, és elkezdenek olyan dolgoknak is jelentőséget tulajdonítani, amiknek pedig nem kéne. Most nem csak alvás előtt okozhat kellemetlen perceket egy régi, kínos helyzet újraélése, de ezen a héten úgyis mintha az lenne leghőbb vágyuk, hogy meggyónják bűneiket, úgyhogy keressenek egy jó barátot, pszichológust vagy papot.

A Szobainasok ezen a héten úgy érezhetik, hogy a Tolóajtós szekrények, de legalábbis az ebben a jegyben álló napok kifogják a szelet a vitorlájukból. Ez az Interbútorikus Szopóág hatása, amely most olyan helyzetekbe sodorhatja őket, mikor lemaradnak valamiről: lehet, hogy plátói szerelmüket valakinek sikerül behálóznia, betöltik az orruk előtt álmaik állását, és még a villamos is az orruk előtt zárja be az ajtót. Ilyenkor csak egy kis csoki segít, meg a tudat, hogy hamarosan vége lesz.

A Bárszékek ezen a héten nem éppen a hódító oldalukat mutatják, hanem inkább elmélkedős, boncolgatós hangulatban lesznek a napjukkal együttálló Mosógép miatt: ez persze jól is elsülhet, ha rájönnek pár dologra. Ez azonban párjuk vagy barátaik idegeit megviselheti, ha a most nem a szokásos lökött oldalukat mutatják, hanem a vélt vagy valós problémáikról beszélnek, meg hogy mit lehetne hogyan és jobban és hogy bezzeg a szomszéd is…

A Dohányzóasztalok ezen a héten örömüket fogják lelni a házimunkában, bármily meglepő. Vagy annyira nem is? Hiszen számukra fontos az otthonuk, csak könnyen elfeledkeznek annak negatív oldaláról, vagyis a karban tartásról is. De ezen a héten még a gumikesztyű is jól fog állni rajtuk, úgyhogy tekerjék fel a hangerőt meg a szőnyeget és pucolják ki az alá módszeresen besepert piszkot, azzal mindenki jól fog járni.

ejjeli_s

 

 

 

Az Éjjeliszekrények szeretik a szeptemberi időjárás szeszélyeit, hiszen valahol az ő lelkivilágukat is tükrözi ez, most például a szokatlan hőség passzol a szenvedélyes hangulatukhoz. Készüljünk fel rá, hogy hatalmas mozgásigényüket szombaton a lehető leglehetetlenebb módokon és helyszíneken akarják majd levezetni, és persze magukkal akarnak rángatni mindenki mást is. A Pelenkázók most nagyon elemükben vannak, talán érdemes közülük egyet fülön csípni.

A Tolóajtós szekrények ezen a héten semmiképp se keveredjenek nézeteltérésbe senkivel, mert a dupla napjukkal együttálló Kenyérpirító és Kombájn indulatossá teheti őket, amit nem biztos, hogy mások tolerálnak. Jobb, ha most csendben visszavonulnak: a mű forog, az alkotó pihen, a Tolóajtósok pedig inkább élvezzék ki korábbi munkáik gyümölcsét, és pancsoljanak még egy utolsót a nyárias melegben, hátha ez lesz idén az utolsó alkalom magukba szívni egy kis napfényt.

A Fogasok ezen a héten mindenkinek meg akarnak felelni, és mindenhonnan a jó tanácsokat lesik majd, még akár az Ifjúsági Magazin híres szex tanácsadó rovatát is fellapozzák. Nagyon befolyásolhatók lesznek ezen a héten, ami sajnos nem sülhet el jól, mert az a minimum, hogy összezavarodnak, de utána elvesztik a türelmüket, mert mindenki mást mond, de azért valakinek csak sikerül kihasználni szegény Fogast. Több önérzetet, magabiztosságot!

A Kutyaólak vegyenek a héten szappant. Na de nem fölvenni, hanem megvenni. A melegben ugyanis még jobban izzadnak, hiszen pörgős természetűek, de ez a hét nem a Szagos jegyeké, így bizony egy-egy bepállott hajlat komoly veszélyeket hordozhat. De egy jó szappanos tusolás visszaadja a tisztaság érzését, ráadásul a szappan olcsó is, így a Fejőgép hónapban talán érdemes beszerezni egy kecsketejes változatot.

Válasz írása