okt 3, 2016

Kategória: Heti jóslatok

Jóslatok október 3-tól 9-ig

 

DCF 1.0
Az október Szagömléssel indul, de ettől még a legtöbb jegy talál majd ebben a hétben is valami szépet. Ha mást nem is, akkor az ősz színeit és a sütőtökös tejeskávét.

Ezen a héten a Járókák diktálják a tempót, ami nem meglepő, hiszen bár a Járókák ritkán ilyen nyomulósak és határozottak,  most két nap is az ő jegyükben áll majd, ami a Szemétledobó és a Kombájn energiájával segít nekik el- és betakarítani. Ezen a héten régóta húzódó ügyeik végére tehetnek pontot és el merik kezdeni azt is, amitől eddig tartottak. A héten túllépnek a saját korlátaikon, és ezt most nem is kell fékezni, kivéve, ha költekezésről van szó, mert ahhoz még túl messze van a következő hónap eleje.

A Szagelszívóknak úgy tűnhet, hogy elérkezett a nagy tettek ideje, ez azonban nem egészen így van, Szagömlés ide vagy oda. A kedd és a péntek valóban alkalmas lesz nekik, hogy jó üzletet kössenek, legyen szó akár vállalkozásról, akár hosszú távú befektetésről. Hétvégén azonban semmiképp ne foglalkozzanak ezekkel, mert az összes eredményüket annihilálhatják egyetlen másodperc alatt, például az újonnan vásárolt tárológarnitúrát könnyen tönkretehetik, ha szombaton állnak neki összeszerelni. És ha vasárnap, akkor is.

A Pelenkázóasztalok is tobzódni fognak a héten, mivel a Szagos napok üdítő túlsúlya kifejezetten kedvez nekik. Főleg a magánéletükkel foglalkozzanak most, abban igazán nyeregben érezhetik magukat, és ha jól indítják a hónapot, most nagy esélyük van komoly előrelépésre is, hogy ez egy új párkapcsolat vagy egyéb, az életminőségüket javító változás, az majd kiderül. Azért vigyázzanak, nehogy a hó eleji szagömlés után kifogyjanak a szuszból, mert annak akár még egy lájtos meghibbanás is lehet a vége, azt meg ugye nem akarja senki.

A Kanapék a héten különös titkokra bukkanhatnak: megtalálhatnak régi papírokat vagy érdekes beszélgetéseknek lehetnek fültanúi. A Kanapék hirtelen természetükről vezérelve hajlamosak lehetnek ezt a tudást fegyverként használni és az első adandó alkalommal elsütni. A javaslatunk azonban az, hogy inkább írják fel egy papírra a dolgot és origazmizzanak a cetlivel, így jobban át tudják gondolni, hogy mit is tehetnének az információval.

A Főnöki bőrfoteleket a héten inkább péntek-szombat magasságában érhetik meglepetések, aminek hátterében hosszú évek, talán hónapok munkája rejtőzik. Talán a hobbijuk az, ami most megelégedésre szolgáltathat okot. Előfordulhat az is, hogy szaktanácsért fordulnak hozzájuk: a lényeg az, hogy ezúttal a tapasztalatuk, tudásuk kerül előterébe mások szemében, és nem pusztán a megszokott határozottságuk.

A Hokedliket elboríthatják a héten a határidők, a zárások és a kifizetések, és könnyen úgy érezhetik, ki sem látszanak a munkából. Könnyen áteshetnek a Kanapé túloldalára, és akkor a sörösüvegek mögül nem fognak kilátszani, de próbáljanak meg higgadtak maradni, és nyugodtan lépjenek túl pár határidőt, csak hogy megtudják, milyen az. Igen, ezt könnyű mondani.

A Franciaágyak számukra megszokott, de idegenek számára olykor túlzott kedvessége most félreértések forrása lehet. Lehet, hogy az a baj, hogy mások nem szoktak ehhez hozzá, vagy épp vannak olyan helyzetek, amikor nem lehet annyira kedvesnek lenni, például az üzleti életben. De a lényeg egy: a héten legyenek kemények, különben a végén még azt hallják vissza, hogy valakire nyomulni akarnak, pedig ők csak rendesek voltak az illetővel, mint mindenki mással.

A Rekamiék ezen a héten vagy maguktól lesznek visszafogottabbak, vagy rá fognak kényszerülni arra, hogy higgadtan álljanak hozzá a problémák megoldásához és úgy en bloc mindenhez. Nyilván ebben az is közrejátszik, hogy a Szagömlés nem éppen rekamiés rezgése egyáltalán nem kedvez a hiúságnak, de ettől még maguk is meglepődnek, mennyire hidegen hagyják őket a kuponos napok. Ez persze a pénztárcájuknak jó, a gardróbjuknak kevésbé, de ezt is ki kell próbálni néha.

A Zsúrkocsik számára veszélyes lehet a hét négynapos Szagos kezdése, ilyenkor fennáll a veszély, hogy valami ostobaságot művelnek, esetleg egy nevetséges fiaskóba vezetik saját magukat. Inkább próbálják meg kibekkelni valahogy a hét első felét, és vegyék elő a partiszemüveget a hétvégére, amikor két Élveteg nap is kárpótolja őket a szenvedéseikért. Maguk is meg fognak lepődni, hogy lehet, hogy még így sem történik semmi!

A Szobainasok ezen héten úgy érezhetik, hogy embertársaik nem engedik érvényesülni újító szándékaikat. Pedig ezekből most, a Csőgörény hónap elején lesz dögivel, csak sajnos a Szagömlés némiképp ront az ötletek minőségén és használhatóságán. Ettől függetlenül nem kell az ötleteiket elvetni, csak feljegyezni, és átnézni akkor, mikor józan ésszel ki tudják szűrni, mi az, ami érdemes a továbbgondolásra.

A Bárszékek a héten úgy érezhetik, mindenből kimaradnak, kivéve a Szagömlés okozta kellemetlenségekből: náluk vendégeskedik ugyanis az Interbútorikus Szopóág. Leginkább most a testükre érdemes odafigyelni, ne tegyenek hirtelen mozdulatokat, mert könnyen becsípődhet valami, és ne egyenek össze-vissza, nehogy valami csőgörénység legyen a vége. A megfázásnak is itt a szezonja sajnos, így érdemes valami multivitaminból feltankolni, hátha megelőzhetik a betegséget.

A Dohányzóasztaloknak jól fog esni a héten a kenyér. Mármint a folyékony kenyér. Ha ódzkodnak is az ivászattól, gondoljanak bele, hogy a sör sok hasznos tápanyagot tartalmaz. De másra is jó a sör, például oldja a hangulatot, ami most el is kellhet, hiszen Szagömlés van, így például egy régebbi sérelem okozója most újra felbukkanhat, de a problémát most már nem lehet a szőnyeg alá söpörni, úgyhogy nézzenek az illető szemébe és üljenek le vele egy sör mellett beszélgetni. A napjuk úgyis a Mosógéppel áll együtt, tehát tisztázó beszélgetésekre keresve sem találnának jobb pillanatot.

ejjeli_s

 

 

 

Az Éjjeliszekrényeknek ezen a héten nem kell hangulatingadozástól tartani, mert rezzenetlen arccal menetelnek a céljaik megvalósítása felé. Hiba lenne azonban figyelmen kívül hagyni a Szagömlés hatását, ezért energiájukat most kivételesen a tettek mezején összpontosítsák, ne arra pazarolják, hogy másoknak beszélnek róla. Inkább csak mosolyogjanak magukban azzal a magabiztossággal, hogy csendesen robognak a cél felé, másokat megelőzve. A napjukkal együttálló Csőgörény mélyre ható változásokat hoz, ezért ne lepődjenek meg, ha jövő hétfőn arra ébrednek, hogy a lakásuk egy kupleráj.

A Tolóajtós szekrény ideális étele ezen a héten a gyümölcsleves lehet, azaz a kedélyük édeskés lesz, de néha azért be-beúszik egy kis fanyar utóíz. Most igencsak kedves, béketűrő kedvükben lehetnek, bár azért mégiscsak a hó eleji Szagömlés napjait éljük, néhány cinikus elszólásuk elárulhatja, hogy azért észnél vannak ők, figyelnek ám. Csak épp most úgy érzik, hogy felesleges mindig mindenen kiakadni, inkább élvezik a nyár gyümölcseit.

A Fogasoknak ezen a héten remek alkalmuk nyílik új stratégiák megalkotására, hiszen a Szagömlés segít felismerni a problémákat, a Dohányzóasztal és az Éjjeliszekrény nap viszont nem fogja az idegrendszerüket cincálni mindennapi kihívásokkal. Most bebizonyíthatják, hogy nemcsak a válsághelyzetekben tudnak jól cselekedni, de egy jól megalkotott (és titokban tartott) hosszú távú terv követésével komoly előnyökre tehet szert a későbbiekben.

A Kutyaólak a héten vigyázzanak a pénzükre. Bár a Kutyiknak meg sem kottyanna a Szagömlés, viszont a Tartalmas jegyű napok hiánya kissé felelőtlenné és szétszórttá teheti őket is, és ez különösen igaz a hét vége felé, ahol az Élveteg jegyek átveszik az uralmat, na meg elkezdődnek a kuponos napok. Inkább használjanak készpénzt mintsem bankkártyát, úgy jobban látják, hogy mennyit költenek.

Válasz írása