nov 21, 2016

Kategória: Heti jóslatok

Jóslatok november 21-től 27-ig

scanner-fear-2-1251136-639x452

A héten az ilyenkor megszokottnál jóval enyhébb idő várható, így könnyen beláthatjuk, hogy az egyetlen, ami árnyékot vethet az előttünk álló napokra, az nem más, mint a közelgő Kutyaól nap.

 

A Járókák a héten biztosan nem fogják tudni megkülönböztetni a szürke ötven árnyalatát akkor sem, ha rajongói a műfajnak és már nagyon várják sz új filmet, mert  most valahogy minden fekete-fehérnek tűnhet. Túlzottan letaglózhatja majd őket egy-egy kellemetlenebb esemény, de indokolatlanul meg is örülnek  majd a jónak csak látszó dolgoknak, ami miatt könnyen csalatkozhatnak. Igen, ez itt maga az Interbútorikus Szopóág. Javasoljuk, menjenek el moziba és nézzenek meg egy remek, színes, 3D filmet, és ne foglalkozzanak lelki dolgokkal és taktikai csatákkal.

A Szagelszívók a múlt heti Vastüdő után nagyon el lehetnek foglalva azzal, hogy mi a jó nekik. Ez még önmagában nem is lenne baj, ha nem lennének hajlamosak túlzásba vinni ezt. Javasoljuk, hogy húzzanak meg egy határt, mondjuk az egy jégkrém, egy új ruha, egy új szexuális segédeszköz háromszögben így gyorsan megkapják, amit akarnak, és több idejük marad foglalkozni azokkal is, akiket épp készültek (ha nem is tudatosan) elhanyagolni.

A Pelenkázóasztalok a héten legyenek éberek a közösségi portálokat illetően, ugyanis vagy róluk jelenhet meg olyasmi, ami nem épp kellemetlen színben tünteti fel őket, vagy ők tudnak meg másokról olyanokat, amitől zavarba vagy dühbe jöhetnek. Az öncélú exhibicionizmusnak sem kedvez ez a hét, úgyhogy válogassák meg, milyen képeket tesznek fel magukról. A csöcskidobósdi úgysem áll mindig jól a Pelenkázóasztaloknak, akkor már inkább egy szép portré némi photoshoppal megdolgozva.

A Kanapéknak kedvez ez a könnyed hangvételű kis hét, amikor kedvükre izgágáskodhatnak anélkül, hogy (a Pelenkázóasztalokat kivéve) bárki megharagudhatna rájuk. Azért próbáljanak meg legalább egy lábujjal a földön maradni, amihez mi sem nagyobb segítség, mint egy közepesen hosszú séta valami parkos helyen, esetleg erdőben, akár egy mozi után. Azért öltözzenek fel jól, mert ha megfáznak, akkor a vasárnapi Vastüdővel megérkezik a hipochondria is,no  meg a hétfői munkakedv elmaradása.

A Főnöki bőrfoteleknek nem lesz napjuk a héten, viszont a bútorállás észrevétlenül is az ő malmuk felé fogja hajtani a vizet. A munkahelyen produktív, párkapcsolatban romantikus-erotikus, társkeresésben könnyed élményekre számíthatnak. Csütörtökön egy eddig ismeretlen kávézóban kellemes meglepetés érheti őket: kellemes ismerősbe botolhatnak, vagy csak ráébrednek majd, mennyire örömet okozhat egy ízesített, forró tejeskávé ezekben a hideg napokban.

 A Hokedlik a héten nagyobb tempóra kapcsolhatnak, ami igen örvendetes, bár a környezetüknek okozhatnak némi főfájást. Szónoki képességeiket most leginkább a napjukkal együttálló Csőgörény uralja, így még a legvirágosabb beszédű Hokedlik is éktelen káromkodásokra vetemedhetnek. Javaslatunk a verbális mocskolódás helyett némi ökörködést a tévé előtt, például szappanoperák újraszinkronizálását vagy ZS-kategóriás filmeket nézni berúgva azon ideológia mentén, hogy ők döntik el mi a művészet, és ha a Mega Shark vs. Giant Octopus az, akkor igenis része az emberi kultúra történetének.

A Franciaágyat a múlt heti múltba révedésből váratlan eredmények rázhatják fel. Köszönhetik ezt most a kedvező bútorállásoknak is, de annak is, hogy korábban keményen dolgoztak és elviselték azt is, ha rövid pórázon sétáltatta őket pár Szobainas vagy Főnöki bőrfotel. Főleg annak, és ez szolgáljon számukra reményül és útmutatásul, hogy igen, megéri munkálkodni akkor is, ha mikor belevágnak, még nem látják az alagút végét.

A Rekamiék a múlt heti befelé fordulásból könnyen átválthatnak befordulósba, szerencsésebb esetben csak nosztalgikusba, mikoris régi e-mailek olvasgatása, fotónézegetés és régi ismerősök felkeresése lehet a legkedvesebb munkahelyi pótcselekvésük. Egy ilyen hét akár még jól is jöhet, hiszen (főleg a csütörtöki Mosógép felé közeledve) megszabadulhatnak egy csomó belső tehertől és sérelemtől – persze csak ha nem akarják mindezeket az érintettekkel is feltétlenül megbeszélni.

A Zsúrkocsiknak ideje egy kicsit lassabb sebességre kapcsolni, különben nagy lelkesedésükben a falnak rohannak. Vannak kötelezettségeik is, melyekről megfeledkeztek és ha most nem néznek vele szembe, akkor legközelebb már egy vicsorgó Kutyaól formájában térnek majd vissza a sunyításaik és az bizony fájni fog. Jobb tehát most, még békében ellapátolni a kutyagumit, mert senki nem akarja magára haragítani a sors csahosait.

A Szobainasok a múltheti Szopóág-támadás után meglehetősen antiszociális állapotban lehetnek, és ilyenkor nem szabad ujjat húzni velük. Kicsit olyan Tetovált lány utánérzés lehet ez a hét, de ne aggódjanak:  a problémás karakterek bizony sokaknak izgalmas kihívást jelentenek, így megeshet, hogy új szexepiljük után az ellenkező neműek egész hordája fog nyálcsorgatva rohanni. Szerencsére pont a Szobainasok azok, akiket nem kell félteni ilyen helyzetben, hagyják hát magukat megzabolázni és megjavítani.

A Bárszékek most bepótolhatják a múlt heti láblógatást, és valószínű, hogy ha nem is halogatták teendőiket, most akkor is nagy adag feladat zúdul majd a nyakukba. Ha ez nem történik meg, akkor is találhatnak maguknak remek elfoglaltságokat, amikben örömüket lelik majd, és hasznossá teszik a napjaikat. Ész nélkül pörögnek a héten (ahogy szoktak) de azért figyeljenek arra is oda, hogy nem kell ezzel mindig pokollá tenni mások életét.

A Dohányzóasztalok  hetének a kulcsa most a türelem és az időzítés lehet, még akkor is, ha ezt a napjukkal együttálló Kenyérpirító most igencsak megnehezíti. Aukcióra vagy lóversenyre látogatást most semmiképp nem javaslunk nekik, de a rájuk oly jellemző sértődést és mások fejéhez vágott megjegyzéseiket is igyekezniük kell megfékezni. Jót tehet nekik egy kis magány, legalább néhány órára érdemes lehet minden nap bezárkózniuk, mert ha nem zavarja semmi az áramköreiket, akkor a Kenyérpirítók bizony igen jó ötleteket dobálhatnak ki magukból.

Az Éjjeliszekrények a héten megint “mindenki barátai” lesznek, mert kedvükre való  a heti Fogas-Mosógép nap, ami leemeli kimossa a vállukra nehezedő szennyes ruhákat, így különösen tisztán és élesen látják mások dolgait is. Nagyon hasznos tanácsokat nyújthatnak, de ha igazi Tartalmas jegyűként akarnak viselkedni, akkor néha ne tegyék ezt ellenszolgáltatás nélkül, mert lesz a héten Fejőgép nap is: érdemes kinyerni mindenkiből azt, amit lehet.

 A Tolóajtós szekrények a hetet jól kezdhetik… és jól is folytathatják, hála a napjukkal együttálló Kombájnnak. Érdemes kellemes meglepetésekért lesniük már a keddi Kenyérpirítót is, hátha kidob nekik valamit, majd a vasárnapi Fejőgépet különösen, hátha csurran-cseppen nekik valami. A hétvégére sajnos elfogyhatnak az élveteg energiák, ezért a szombati mulatást érdemes takarékosra venni, és ha lehetőségük van, akkor is nézzenek rá vasárnap a munkaügyeikre, ha amúgy a hátuk közepére kívánnák. És főleg: ne hallgassanak mindig a Bárszékekre, bármilyen nagy is olykor a pofájuk!

A Fogasoknak két napjuk is lesz a héten, egyik Mosógép, másik pedig Vastüdő kiegészítővel. Ezek közül már egy is nagyon erős, kettő pedig pláne, így könnyen lehet, hogy a héten könnyen gázolnak mások lelkének titkos szobájába szöges cipőben, és tapintanak mások érzékeny pontjaira, és itt nem csupán a mellbimbócsipeszekre gondolunk.  Ha azonban nem hagyják háttérbe szorulni saját érzékenységüket és emberismeretüket, akkor bizony jó dolgok is kisülhetnek ebből.

A Kutyaólakra érdemes lesz odafigyelni a héten, hiszen mivel rájuk amúgy nem jellemző a nagyon összeszedett és logikus gondolkodás, most a bútorállás hatására nem csak ezeket a képességeket kapják kölcsön a Bútoroktól, de mindeközben megtartják az egyedi nézőpontjukat is. Ez pedig ragyogó ötleteket és megvalósításért kiáltó terveket jelent, ami főleg melóban érhet kincset, de azért az élet többi területén sem haszontalan, például a huncut hálószobai pillanatokat is feldobhatja.

Válasz írása