nov 13, 2016

Kategória: Heti jóslatok

Jóslatok november 14-től 20-ig

 

tufted-titmouse-bad-hair-day-1376345-639x588

 

A héten a két Tolóajtós szekrény nap a legtöbb bútorjegyet kibillenti az egyensúlyából, bár sokak szerint az utóbbi hét történései után már semmin nem lepődünk meg. Hát, most majd elválik.

A Járókáknak a héten nem nagyon sikerül felvenni a versenyt másokkal, de nincs is dupla napjuk mint a Tolóajtós szekrényeknek. Ők félrelökve érezhetik magukat a héten, ha helyezkedni próbálnak. Nekik inkább azt javasoljuk, tartsanak maguknál mindig egy papírt és egy tollat, esetleg diktafont, és figyeljenek a sarokból: ha minden jól megy, a hét végére a világ nagy igazságainak kis gyűjteményével rendelkezhetnek majd, amely még nagyon de nagyon jól fog nekik jönni, majd meglátják.

A Szagelszívók energiáját nyilvánvaló módon a napjukkal pénteken együttálló Vastüdő fogja lemeríteni. Aznap sajnos sutba kell dobniuk a hatékonyságot és inkább a finom részletekkel kell foglalkozniuk, ami bizony nehezére esik a hatékonyságra gyúró Szagiknak. Emiatt megszaladhatnak a túlórák is, vagyis a bulikázást kér erőltetni a héten, mert nem fogják tudni elengedni magukat, aminek csak szenvedés és ordas másnap lesz a vége. Menjenek inkább múzeumba a héten, az hátha segít.

A Pelenkázóasztalok ezen a héten könnyen kivetkőznek magukból, mert a karácsonyi leállás előtti utolsó nagy hajrában megfeledkeztek magukról, annyira, hogy elfelejtenek inni és nem jut eszükbe, milyen fontos, hogy kicsit kipucolják a szervezetüket. A felhalmozódott mérgek miatt még a ragya is kiverheti az arcukat, ezért javasoljuk igyanak és izzadjanak sokat, úgyis nagyon hideg lesz a héten, amikor jól esik egy kis szaunázás.

A Kanapék ezen a héten úgy érzik, hogy el kell utazniuk, annyira bezsibbadt az agyuk az elmúlt hetekben. Fontos, hogy ez a hely mindenképpen vidéken legyen. Ha már alapból vidéken laknak, akkor értelemszerűen egy másik vidéken. A fontos az, hogy nekik most nagyon kell a környezetváltozás. Most kivételesen az egyedüllétből profitálhatnak sokat.

A Főnöki bőrfotelek a hét elején nagyon berágnak a Bárszékekre, ugyanis a múlt hét kemény munkáját érzik veszélyben hétfőn, ráadásul ezúttal a Hokedlire sem számíthatnak, mert belőlük a rossz gyereket hozzák elő a Tolóajtós napok. Javasoljuk, hogy kedden vegyenek egy mély levegőt, és nyomják végig egy szuszra a hét többi napját, a szórakozást pedig hagyják meg hétvégére.

A Hokedlikkel ezen a héten azért nem lehet bírni, mert ahelyett, hogy a saját dolgukkal törődnének, mindig másokat lesnek, hogy vajon mások élete érdekesebb-e, főleg a Tolóajtósoké, és miközben alkalom adtán irigykednek egy kicsit, folyamatosan próbálják magukra felhívni a figyelmet. Lelkük sötét oldala most a káröröm formájában is megnyilvánul, de csak addig, amíg valaki jól helyre nem rakja őket. Inkább nevessenek egy kis arab jackasson.

A Franciaágyakon ezen a héten úrrá lehet a melankólia, tekintetük a múltba réved, és elkezdenek szomorkodni az élet múlásán, hiszen lassan tovatűnik ez a bútorév is. Van hely a szomorúságnak is, ez kétségtelen, de azért ne essenek végleg depresszióba, hiszen jön a tél és jönnek az ünnepek. Ha ez inkább kiborító számukra, akkor pedig hallgassanak punkzenét, de legalábbis valami olyasmit, ami kizökkenti őket. Persze azért nem szabad morgósnak lenni, hisz lássuk be, minden karácsonyi vásáron van valami jó: a forralt bor.

A Rekamiék böjtölnek, hiszen ők lélekben már most elkezdenek készülni a következő bikiniszezonra. A túlzott megtisztulás helyett azonban érdemes most a mozgásra fókuszálni, hátha kifognak valami év végi akciót a közeli konditeremben. A héten a Tolóajtósok azok, akik felől új szelek fújhatnak, ezért javasoljuk, hogy a gardróbjukkal is foglalkozzanak, és szórják ki végre azokat a göncöket, amiket idén egyszer sem viseltek.

A Zsúrkocsikatnak most alkalma nyílik tudásuk felfrissítésére még akkor is, ha már nem tanulnak. Ha igen, akkor nyilván nyakukon a vizsgaidőszak, és be kell költözni a könyvtárba. De a héten olyan lehetőségeket is találhatnak (pl. egy kedvezményes tanfolyam vagy nyereményjáték formájában), ahol nem kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk azért, hogy érdekes, új élményekkel és ismeretekkel gazdagodjanak. Készüljenek fel arra is, hogy munkaügyben el kell utazniuk valahová.

A Szobainasok a héten leginkább az Interbútorikus Szopóág kárvallottjainak szerepében lesznek, akiket annyira megvisel a Tolóajtós szekrények duplázása, hogy akkor is kifárasztják magukat, ha lazulás van a melóhelyükön – persze a legtöbb helyen szó sem lesz lazsálásról. Az élet sokszor produkál furcsa dolgokat, úgyhogy jobban teszik, ha a héten elbújnak a nagymama tolóajtós szekrényébe, szerdán ugyanis nem várt “ajándékot” kaphatnak, például egy olyan feladatot, amivel ellesznek a hétvégén is.

A Bárszékek örülnek, ha belefontoskodhatnak mások ünnepi készülődésbe, legyen szó ajándékötletről vagy a díszvilágítás műszaki adottságainak megértéséből. Most sok minden nekik kedvez, de a Tartalmas napok miatt inkább a hét elejére érdemes összpontosítani energiáikat és vigyázzanak, mert a pénteki Szagelszívó-Vastüdő napon valaki csúnyán beszólhat nekik.

A Dohányzóasztaloknak a hétvégéje lehet igazán pörgős, mert a napjuk szombaton áll együtt a Körfűrésszel. Ez persze jelentheti azt is, hogy ingerlékenyebbek lesznek a szokásosnál, viszont ha odafigyelnek arra, hogy ne készítsék ki magukat az amúgy tényleg sok melót ígérő dupla Tolóajtós napon, akkor erre sokkal kisebb az esély. Ezzel azért nem azt mondjuk, hogy kerüljék el a feladatokat, mertakkor nem lesz mit ünnepelni sem.

ejjeli_s

 

 

 

Az Éjjeliszekrények vasárnap, az ő napjukon megszabadulhatnak valami régóta nyomasztó tehertől, ami a Szemétledobóval való kedvező együttállásnak köszönhető. Ez lehet valami aggasztó körülmény, betegség, vagy szörnyű titok, amitől már rég szabadulni szeretnének. De a többi napon lazítsanak, ha rástresszelnek a hétvégére, abból semmi jó nem lesz.

A Tolóajtós szekrények jól kezdik a hetet és sorra fékezik le embertársaikat, akik most fejüket vesztik a karácsonyi őrület kezdetétől és egész éjszakákat vernyognak át, a nagy romantikázásoktól meghülyülve. A jegyükben álló két nap azonban nem kíméli a őket sem, pláne, hogy ezek a Mosógép és a Fejőgép támogatását élvezik, tehát valami célba érhet nekik: merjenek a héten egy kicsit vagányabbak lenni, mert most az ártatlan flörtjeiknek is kellemes eredményeik lesznek.

A Fogasok ezen a héten jó reagálóképességükkel döbbentik meg környezetüket, akik először meglepődnek, aztán meg elégedetten nyugtázzák, hogy a Fogasok is képesek magasabb fokozaton pörögni. A hét eleje is a Tartalmasoknak kedvez, érdekes hírek juthatnak a fülükbe. A bizalmas információkkal azonban óvatosan kell bánni, mert nem biztos hogy igazak. Óvakodjanak a pletykálkodástól a héten.

A Kutyaólaknak inkább bosszús, apró kellemetlenségekkel teli hetük lesz, és komoly összetűzésbe keveredhetnek kevésbé kiszámítható és fegyelmezett embertársaival. Bár tényleg sok lesz a Tolóajtósokból és az ünnepi hangulatból is így november közepén, igyekezzenek nem felkapni a vizet, és inkább hordjanak magukkal fülhallgatót, ha nem akarják, hogy a karácsonyi dalok a fülükben ragadjanak.

Válasz írása