jún 6, 2016

Kategória: Heti jóslatok

Jóslatok június 6-tól 12-ig

two-of-a-kind-1440010-639x427_cr

Az éremnek mindig két oldala van, személyiségünknek meg annál is több, és ahogy vannak az embereknek rossz tulajdonságai, úgy vannak jók is, így most sokan szembesülhetnek énjük sötétebbik oldalával, míg mások új erősségeiket fedezhetik fel ezen a héten, amikor a hetet ugyan Élveteg napok kezdik, de aztán gyakorlatiasabb bútorállások jönnek a csütörtöki Éjjeliszekrénnyel és pénteki Főnöki bőrfotellel, hogy aztán a hétvégén átadhassuk magunkat újra az érzelmeknek a Rekamié és Franciaágy napokon. Szegény Fogasok viszont az éremnek sokszor jóval több oldalát is látják a kettőnél, és ha az Interbútorikus Szopóág is melléjük szegődik, mint most a héten, akkor bizony teljesen összezavarodhatnak.

A Járókákból egészen gyerekes viselkedést hozhat elő ez a hét, és nem csak a buta viccek és a ruházatuk állandó leevése formájában, hanem abban is, hogy most viszonylag kevés ideig tudnak majd egy dologra koncentrálni, és hamarabb kiakadnak, ha valami nem úgy történik, ahogy ők szeretnék.  A hisztis hangulat ellen legjobb, ha feltankolnak valamiből, amit gyerekként szerettek, például gumicukorból, vagy elmennek fagyizni, esetleg magukkal a táskájukban a kedvenc plüssfigurájukat, lehetőleg a kisebbek közül. Ha tehetik, tegyenek egy látogatást a nagymamánál vagy szüleiknél, így megint egy kicsit gyerekek lehetnek, ha csak pár órára is.

A Szagelszívók csütörtökön és pénteken érezhetik majd igazán nyeregben magukat, mert ezeken a napokon a racionalitásukat tudják majd kamatoztatni. Elsősorban nyilván szakmai előmenetelüket sikerülhet előmozdítani egy jól elkészített projekttel, de kivételesen szívügyekben is hasznát vehetik ésszerű gondolkodásukkal, és itt nem arra gondolunk, hogy sikerülhet pontosan megszervezni egy véletlennek álcázott találkozást, hanem arra, hogy olyan partnerre akadhatnak, akinek pont arra van szüksége, hogy valaki két lábban álljon a földön mellette.

A Pelenkázóasztalok múlt heti lendülete egészen szerdáig kitarthat, mivel nekik nagyon jót tesz a hét eleji Élveteg bútorállás. Csak arra kell figyelniük, hogy ne tolják túl a májerkedést, mert ha nagyon tovább viszi őket a lendület, akkor könnyen a hatáskörükön kívül találhatják magukat, és a végén olyan dolgok miatt kell felelősséget vállalniuk, amikhez közük sem lett volna. A fölösleges energiákat tehát érdemes most valami lazítós programmal levezetni túlórázás helyett, a nagyobb melókra most úgyis lesz más önként jelentkező.

A  Kanapék ezen a főként Élveteg és nagyon Aktus héten nem nagyon találják majd a helyüket, így jobban teszik, ha ezt a pár napot arra fordítják, hogy visszataláljanak saját magukhoz. Nem érzik magukénak frizurájukat, kifogyott, kinyúlt, agyonmosott ruhadarabjaikat? Itt az ideje változtatni! Most próbáljanak megszabadulni mindazoktól a tárgyaktól és emlékektől, amik csak kellemetlen gondolatokat ébresztenek bennük. És ha már három Élveteg nap is lesz egymás után, ne felejtkezzenek el arról, hogy új külsejüket a világ elé tárják.

A Főnöki bőrfotelek napja a héten a Kombájnnal áll együtt, ami egy masszívan Élveteg bútorállású héten exponenciálisan megnövelheti amúgy sem elhanyagolható verbális meggyőzőképességüket. Ez kimondottan hasznos lehet annak, aki vizsgázik, állásinterjúzik vagy randevúzik, hiszen most bárkinek lyukat beszélnek a hasába, és akár egy vesztett helyzetből is könnyedén ki tudják majd vágni magukat, sőt, a javukra tudják azt fordítani. Ezt a hetet tehát csak akkor tudják elrontani, ha otthon maradnak és nem csinálnak semmit, de ehhez most úgyis túlzottan fel lesznek pörögve.

A Hokedliknak érdemes óvatosan hozzáállni a hét eleji bulika-hangulathoz, mert bár a hétfői “csak egy sör” meló után jó ötletnek hangozhat, azonban kedden két óra alvás után rettenet másnaposan dolgozni nem kifejezetten szívderítő, és főleg a munkahét második felében még fejrekoppintás is járhat érte a főnöktől vagy a Főnöki bőrfotelektől. Ha nem éreznek magukban elegendő önfegyelmet, akkor érdemes kötelező programokat beiktatni – ez akár egy előre egyeztetett Skype beszélgetés is lehet az anyukájukkal –, hogy semmiképp ne rántsa őket magába az éjszaka.

A Franciaágyak napja vasárnap áll együtt a Fejőgéppel, így nem vitás, hogy nekik az egész hét maximális szívóerővel fog üzemelni. Mivel a hét eleje nagyon Élveteg, ezért most kibújhat belőlük a nagydumás csábító vagy a partiállat, ami legjobban talán őket magukat fogja meglepni, remélhetőleg kellemesen. Ez a hét egyaránt lehet egy párkapcsolat vagy egy barátság kezdete, és érdemes is ezeken a vonalakon tartani a hangsúlyt a héten akkor is, ha úgy érzik, inkább a karrierjükkel és a kötelező dolgokkal kéne foglalkozniuk: nem kizárt, hogy olyan ismeretségre tesznek most szert, aminek ilyen téren is nagy hasznát vehetik.

A Rekamiék hete a szédítő magasságok és dermesztő mélységek között fog telni, illetve vízszintesen is pöröghetnek mint a ringlispíl, úgyhogy a napjukkal szombaton álló Mosógép hatására azt érezhetik, hogy egy kicsit beleszédültek az életükbe, mert olyan sebességgel forog a centrifuga. Ennek azonban van pozitív hozadéka is (az émelygésre meg esetleg ott a Daedalon), mert így kifacsarhatják magukból a nemkívánatos érzelmi és testi méreganyagokat is, vagyis segíthet megszabadulni a nagy rohanásban olyan terhekttől, amiket eddig nehéznek éreztek, de nem akarják azokat tovább cipelni.

A Zsúrkocsik lehetnek a hét zen Fogasai: bár pont kimaradnak az Aktusjegyű hétvégéből, ám ez nem azt jelenti, hogy rájuk nem is lesz hatással ezeknek a napoknak a (számukra) kedvező kisugárzása. Főleg hosszabb-rövidebb negatív periódus után fog feltöltőleg hatni rájuk ez a hétvége, ami segít mind a szemléletüket, mind a kisugárzásukat sokkal pozitívvá tenni. Ezt természetesen mások is észreveszik majd, ezért érdemes odafigyelni, hogy csak hasonló rezgésű emberekkel álljanak szóba, mert sajnos óhatatlanul megjelennek majd az energiavámpírok is.

D-day! A Szobainasoknak ma, hétfőn a Körfűrésszel áll együtt a napjuk, ami ellentmondást nem tűrő előretörésre bíztatja őket, bár ezt érdemes inkább a karrierben vagy a házimunkában tenni mintsem a magánéletben, mert a hétvégi Aktus napok azért érzékenyebbé tehetnek másokat, szóval azért hagyjanak időt az előjátékra is, de amúgy ha új szakterületre akarnak váltani karrierjükben vagy más téren szeretnének valami újba vágni, akkor most haladhatnak előre az Univerzum áldásával a győzelem felé.

“Kérdezd meg apát, hogy hozhatod-e a kapát.” Vagy az ásót, kapát, nagyharangot, mert a Bárszékeknek a napjukkal szerdán álló, a kötelességtudás kiegészítő jegyeként ismert Rotációs kapa miatt bizony másoknak tett szívességekkel kell foglalkozniuk, legyen szó esküvői részvételről vagy a kert, esetleg egy melóhelyi excel-tábla rendbetételéről. Persze, tudjuk hogy Élveteg-front van a hét elején, de van, amikor mások hetét kell élvetegezetesebbé tenni, és bizony most ez az időszak vár rájuk.

A Dohányzóasztaloknak sajnos bizony most furcsán sülhet el a hó eleji Élveteg-front, mert bár sok minden jön az életükbe, de a sok jó közé vegyülhet némi rossz is, úgyhogy legyenek óvatosak a friss idénygyümölcsökkel, és bogarásszák ki belőle a kukacosat, mielőtt a tányérra kerül. Erről sajnos a napjukkal kedden álló Szemétledobó tehet, amikor bizony feketén és fehéren is jönnek majd a dolgok, de legalább biztosan nem fognak unatkozni, mert a szürkeség az bizony elkerüli őket.

Az Éjjeliszekrények tegyék félre józanságukat és ha a Fogasok most Szopóág alatt is senyvednek, legyenek az Éjjelik a hét látnokai, mágusai. Most ugyanis a szilárd tények helyett előtérbe kerülhetnek a megérzések, furcsa véletlenek, úgyhogy ha eddig túl négyszögtelesnek is érezték az életüket, tegyék kerekebbé, hiszen a napjukkal csütörtökön a Kenyérpirító áll, ami a szokatlanságokat, meglepő dolgokat hozhatja az életükbe. No persze nem kell rögtön bonyolult bájitalokat kotyvasztani, de engedni a babonáknak egy kicsit mindenkinek szabad.

A Tolójatós szekrények bár sokszor mogorvának és merevnek tűnnek, de azért a sarokban bizony nekik is ott van a szívük csak rejtegetik. De ezen a héten bizony, főleg az Aktus napok uralta hétvégén bizony kinyithatják lelkük ajtaját, és merhetik megmutatni énjük esendő, ha nem éppen halálosan cuki oldalát, Csütörtökön és pénteken persze legyenek észnél a melóban, de a magánéletben nemcsak hogy megengedett, de kimondottan ajánlatos most kedvesnek lenni, és bizony még az érzelgősség is bőven belefér.

A Fogasok, szegények most világok vagy trónok harcát vívhatják a lelkükben, ahol egyszerre csendül fel a tűz és jég dala akkor is, ha nem követik a népszerű fantasy-sorozatot. Erről bizony az Interbútorikus Szopóág tehet, ami miatt most ennyire összezavarodhatnak és azt se tudhatják hogy tél van-e vagy nyár. Sajnos mindenki életében előjöhetnek ilyen zavaros időszakok, de bármekkora is a káosz és bármennyire is úrrá lehet rajtuk a félelem, ez mind a változást, újrarendeződést segíti elő és ha felhős is az ég, jövő hétre az is kiderül nekik egészen biztosan.

A Kutyaólak szenvedélyes természetére elég erőteljesen hathatnak az Élveteg és Aktus napok, főleg ha ilyen erős Franciaágy-Rekamié hatás lesz a hétvégén, úgyhogy most nagyon oda tudják tenni magukat, már amennyiben tudják, hogy minek. A Kutyaólak hűséges, őrző szemlélete és szeretetközpontú felfogása miatt ez valószínűleg a magánéletre lesz igaz a Kutyiknál, akik most leleményes királylánnyá vagy bátor lovaggá változhatnak és nem ismerhetnek akadályt ha szívük választottjáról van szó. Ha lehetnek kisebb, hétköznapi bakik, ez a regénybe illő hozzáállás, legyen szó párban élőkről vagy még facérokról, meghozhatja majd gyümölcsét.

Válasz írása