jún 20, 2016

Kategória: Heti jóslatok

Jóslatok június 20-tól 26-ig

cleaning-1224832-640x512_cr

A héten, bár változatos bútorállások várhatók, ahol lesznek Segg-hely, Aktus, Szagos, Tartalmas és Élveteg napok is, tehát, ahogy szokás mondani, lesz minden, mint a búcsúban, mégis a levegőben lehet valami változatlanság, hiszen utána következik majd a július eleji nagy Szagömlés, azaz a nyári Kutyaól. Ez a kissé feszültségteli vihar előtti csend hangulat uralkodhat el sokakon, amikor sok minden történik, nagy előrelépés most mégiscsak keveseknek jöhet. Kevés és egyszerre sok pedig a Szagelszívóknak lehet, akik a nagy interbútorikus lélegzetvételben bizony megkapják a Szopóágat és így aztán tényleg nem tudhatják majd hogy lépjenek-e avagy maradjanak egyhelyben.

A Járókák napja szerdán a Csőgörénnyel áll együtt ami kissé önzővé teheti őket. Mivel azonban ők amúgy hajlamosak előzékenyen félretenni saját szempontjaikat, hogy másoknak kedvezzenek, időnként még jól is jön nekik egy ilyen hét. Mondják le nyugodtan a bulimeghívást, halasszák el a vendégséget akkor is, ha ők a házigazdák, és ne mindeggyel válaszoljanak, ha kajarendelést vagy esti filmet kell egyeztetni.

A Szagelszívókat sajnos most, a Nyári Kutyaólként is emlegetett háromnapos együttállásuk előtti héten vákuumként beszippantja az Interbútorikus Szopóág,  na meg az, hogy minden Szagosnak jut nap, csak nekik nem. Most olyanok lehetnek,mint a homokozóban üvöltőkisgyerek, akitől kölcsönvettek egy játékot, amivel eddig nem akartjátszani. Most különösen vigyázni kell, ha a régi kollégákkal mennek sörözni, mert még avégén nosztalgiábólvisszalépnek a karrierjükben, és pláne vigyázni kell, kinek küldenek részegen üzeneteket.

 

A Pelenkázóasztaloknak a héten inkább a személyes ügyeiket lesz érdemes megtolni, mivel vasárnap az ő jegyükben áll majd a Rotációs kapa. Ez nem feltétlenül jelenti azt,hogy a vasárnapi nyitvatartást kell száz százalékban kihasználniuk, viszontutalhat utolsó pillanatban kapkodásra, így ha mondjuk nyaralni készülnek, érdemes ellenőrizni okmányaikat, és nem indulás előttre halasztani a fürdőruha vásárlást, és mindenképp nézzék meg azt is, mikorra hivatalosak mondjuk esküvőre.

 

A Kanapék a héten fellélegezhetnek a Szemétledobó mélységei után, hiszen a Segg-helyeket támogató Mosógép már hétfőn elhozza a várva várt megtisztulást, sőt, szombaton egy Szobainas nap formájában még egy kis élvetegség is jut majd nekik. Ez a kettő nyújthat némi vigasztalást, hiszen számukra nem ez lesz minnden idők legpőrgősebb, legizgalmasabb hete – na meg mivel most már tudják, hogy a programok most nem szervezik meg magukat, elébe is mehetnek a dolgoknak mondjuk egy rögtönzött vendégséggel, amiben a Főnöki bőrfotelek biztos benne lesznek.

A Főnöki bőrfoteleknek szerencsét hoz a hétfői Mosógép, pláne mivel az ő jegyükben áll. Most valószínűleg sok beütemezett feladatot sikerül majd a becsült időn bőven belül letudniuk, így a szokottnál több szabadidővel számolhatnak a héten. Ilyenkor persze könnyű megcsúszni azzal,  ha két program között improvizálnak egy harmadikat, de néha ők is megengedhetik maguknak,  hogy elkéssenek – viszont kivételesen inkább magukra fordítsák az extra időt mint valami újabb kötelezőre.

 

A Hokedliket különösebben nem fogja semmi megmozgatni a héten,  bár akadnak majd, akik próbálják kapacitálni őket bulimeghívásokkal, telefonos kérdőívekkel, rosszabb esetben fizetési felszólítással. A héten még hódolójuk is akadhat, de jórészt az esélytelen kategóriából, aki vagy külsőleg, vagy földrajzilag,  vagy korban nem felel meg a számukra. Ha esetleg valamü jól hangzó üzleti ajánlatot is kapnának, mindenképp érdemes lesz kicsit hosszabb gondolkodási időt kérni és alaposan utánajárni a részleteknek.

A Franciaágyakat a napjukkal együttálló Vastüdő miatt kerülgetheti a pánik és az idegbaj, hiszen ez a kvintesszencia segít a problémákat nagyobbnak, az élethelyzeteket pedig nehezebbnek láttatni. Ez nyilván nem jelenti azt, hogy csőstül jőn a baj, de most egy focimeccs is hatalmas stresszt okozhat akkor is, ha csak nézik, nem beszélve arról, milyen jól esik ilyenkor belelovallni magukatva rosszabb forgatókönyvbe. Nem szégyenaz ilyet kicsit bugyuta önbecsüléstréningekkel, blogokkal, Coelhóval elnyomni, csak vigyázzanak, nehogy depis tinibölcsességekkel traktálják magukat.

 

A Rekamiék napja kedden a Fejőgéppel áll együtt, ami azért lehet jó, mert ha a múlt héten érzékenyebbek lehettek a szokásosnál, akkor most, nos…nem lesznek azok, nagyon nem, így aztán egész ügyesen evickélhetik végig a hetet akkor is, ha mások folyamatosan azt érezhetik, hogy a teljes idegösszeomlás határán vannak. A Fejőgép mindenben megtalálja a számára hasznosat,  a furcsa avagy kellemetlen dolgokban is, úgyhogy ha egy kicsit többet is káromkodnak majd a kelleténél, azért elég nyugis és eredményteli hétnek néznek elébe.

A Zsúrkocsiknak nem lesz napjuk a héten, de a szerencsenapjukat uraló Főnöki bőrfotel elég markánsan meghatározza, hogy a következő napokban a karrierre érdemes koncentrálni.  Szerencsére mivel a Főnőkik napja a Mosógéppel áll együtt, valószínűleg most kétséges szitukra és nagy balhékra nem kell számítaniuk, sőt, az ilyeneket még rendezni is sikerülhet, de alapvetően csak arra kell figyelniük,hogy betartsák a mosási fázisok meghatározott sorrendjét és ne pörögjenek már hétfőn úgy, mint a centrifuga.

 

A Szobainasok általában bírják a strapát de vannak nekik is passzívabb időszakaik, amikor nyugalomra vágynak meg kábé semmire, ami zavarja őket. Ilyen lehet nekik ez a hét is, mert a viharos bútorállások már a hét közepére kimeríthetik őket idegileg és szombaton a napjuk a Szemétledobóval áll együtt, ami pedig teljesen vízszintbe rakhatja őket és másra se vágynak majd csak alvásra és heverészésre. Ha tehetik, adják meg maguknak a pihenést mindenképp, mert ha túlstresszelik a dolgokat azzal nemcsak ők járnak rosszul de mások is.

A Bárszékek a nagy interbútorikus feldordulást jól viselik most, mert bár nem lesz napjuk a héten, híresen éles elméjük most magas fordulatszámon pörög majd mint a körfűrész, úgyhogy a szerencsenapjuk a pénteki Fogas lehet, amikor tisztánlátásuk révén minden nehézségen felülkerekedhetnek. Kellhet is ez most, hiszen ha érzelmi alapon állnak hozzá a dolgokhoz ezen a héten, akkor rossz döntéseket hozhatnak, ezért most mindenképp törekedjenek a racionalitásra.

A Dohányzóasztalok most bizony szigorú tanárnénik/bácsik lehetnek a szerdai Járóka hatására, így aztán most nem lesz nagy sírás-rívás az életükben, hiszen a rossz dolgokat is tanítóleckének fogják fel és hamar túltehetik magukat azon, ha valami nem úgy sikerül ahogy kellene. Viszont magánéletükben a szigorral érdemes vigyázni hiszen a hét Rekamié és Franciaágy napjai miatt most sokan érzékenyek lehetnek és nemcsak az Aktus jegyűek, úgyhogy óvatosan a tanulságokkal és főként a közösségi médiából jövő bölcsességekkel, azokat amúgy sem érdemes nagy mennyiségben megosztogatni.

Az Éjjeliszekrényeknek a munka terén lehet gyümölcsöző a hét, mert bár elég érőteljes jegyű bútorállások jönnek majd a héten, de az Éjjeliszekrények gyakorlati érzéke és minden helyzetre felkészülő képessége most bizony komoly eredményeket hozhat ha virítani akarnak a főnöknél vagy épp egy ismerősüknek akarnak segíteni, mert most a nagyobb galibákhoz is optimistán állnak hozzá és jó mentőötleteik támadhatnak.

A Tolóajtós szekrények bírják a nyomást, de ha a bútorállásokban nagyon komoly energiák vannak és viharos változások, akkor bizony előfordulhat hogy az érzelmi életük bizonytalansága előtörhet, főleg a hét közepén amikor pedig csak a melóhelyi mosdóba mehetnek ki hüppögni egyet, de most mégis engedjék szabadjára érzéseiket. Ha valami nyomasztja őket, akkor a szombati Szemétledobó napon bizony elő a zsepivel és a szomorú filmekkel, merjék kibúsongani magukat vagy épp csapni egy nagy lelkizést a barátokkal, mert nem jó ha visszatartják a feszültséget.

A Fogasok végre igazán lendületbe jöhetnek mert a napjuk pénteken a Körfűrésszel áll együtt, így most azért sem bírálhatják őket hogy túl sokat álmodoznak, hiszen most a gondolatok helyett a tetteken van a hangsúly, hiszen kedden és csütörtökön Aktus jegyű napok is lesznek. Ha úgy érzik, hogy valamitől így is félnek vagy kételyeik támadnak akkor gondoljanak a Bútorhoroszkópra és ne agyaljanak, hiszen most bátraké lehet a szerencse a Figasoknál, ha más jegyeknél most nem is kifizetődő a vakmerőség. De a Fogasok most csak magukra gondoljanak és számítsanak.

Azért vannak a jó barátok hogy a Kutyaól is jó barát legyen, akik most a melóhelyi hivatalos hangnemet is barátibbra vehetik és így bizony galibákat is okozhatnak maguknak de a nyári Kutyaól közeledtével ezek a dolgok jól is elsülhetnek, ha másként közelítik meg a dolgokat. Igaz ez most főleg a környezetükben lévő emberekre, mert a nyári viharok most elfújhatják előítéleteiket és a kellemetlen emlékeket hordozó szagokat. Nagy békekötésekre és összeborulásokra kiválóan alkalmas lehet ez a hét.

 

Válasz írása