jún 14, 2016

Kategória: Heti jóslatok

Jóslatok június 13-tól 19-ig

ice-cream-2-1324407-640x480_cr

“Nyár van és semmi baj, olvadok mint a vaj. Kend be a hátam és szeress bátran, hisz a szerelem is napolaj.” – hogy egy csodálatos dalszöveget idézzünk és hallgassuk is meg Csuja Imre előadásában irodalmunk eme gyöngyszemét. És míg a hét eleje izzasztó lehet a munkahelyen, hiszen a hétfői Hokedlit a keddi Főnöki bőrfotel követi a Vastüdővel, majd a Tolóajtós szekrény a Körfűrésszel, azért egy kis nyalakodásra is lesz lehetőség majd, csak péntektől, mert azt a napot és a hetet zárót is a Zsúrkocsi uralja majd. Cserébe akkor már nem baj, ha leesszük magunkat vagy összekenjük a ruhánkat a Magnumról potyogó csokidarabkákkal. Mivel a Zsúrkocsi Aktus jegy és a szombati Szagelszívó napot is most a Kenyérpirító teszi könnyedebbé, ezért majd lehet a víkenden flörtölgetni, romantikázni, úgyis szezonja van az epernek, azt enni egymásról meg persze a tejszínhabot nyalni.

A Járókák a héten átmehetnek önjárókába, annyira sodorják majd őket az események. Persze nem arról van szó, hogy elalszanak a vonaton és egy másik városban ébrednek, hanem mielőtt végiggondolhatnák, milyen ürüggyel mondhatnának nemet egy meghívásra, már csatlakoznak is, és a szájuk is előbb nyílik válaszra, mint ahogy az agyuk végiggondolná, mit lenne célszerű mondaniuk. A helyzetről a két Zsúrkocsi nap tehet, bízunk benne, hogy a közéjük ékelődött Kenyérpirító kellemes meglepetéseket dob majd eléjük.

A Szagelszívók kincset találhatnak a héten, főleg ott, ahol azt hiszik, nekik nem jut semmi, hiszen két Zsúrkocsi közé ékelődött napjuk pont a Kenyérpirítóval áll együtt. Most érdemes lehet most például elmenni másnak a szülinapjára is, főleg, ha ismerkedni szeretnének, mert lehet, hogy az ünnepeltnél is nagyobb ajándékot kapnak az élettől.

A Pelenkázóasztaloknak a héten a szokásosnál is harsányabban kell majd viselkedniük, ha szeretnék a figyelmet felhívni magukra, a jó hír az, hogy ez most jól fog állni nekik. Szingliknek most akár kicsit idétlen, vicceskedő módon is sikerülhet összehozniuk egy randit vagy telefonszámcserét, míg aki nem vágyik extra romantikára, annak a főnököt sikerülhet egy jó pillanatban megnevettetnie, és mint tudjuk, a jókedvű főnök nagyon hasznos lehet.

A Kanapék napja a héten a Szemétledobóval áll együtt, ami miatt most egy kicsit “lent” lehetnek, és sokszor úgy érezhetik, nem is látszanak ki a problémáik közül. Bár “kukázás” közben is bukkanhat értékes dologra az ember, a Kanapéknak valószínűleg a héten nem lesz olyan mázlija mint a Szagiknak, így javasoljuk, próbálják meg valami programmal kirángatni magukat ebből az állapotból – a program lehet számítógépes játék is.

A Főnöki bőrfoteleket a héten passzivizálhatja a Vastüdő, de hát kinek nem kéne egy kiadós pihenés így nyár elején? Most pihenőre rakhatják a diétát, a melót, de még akár a hevesen izzó tüzet is takarékra csavarhatják a párkapcsolatukban, és ezzel nincs is semmi gond, hiszen pihenni kell – persze azért javasoljuk, ne mindet egyszerre csinálják.

A Hokedlik napja a héten a Csőgörénnyel áll együtt, ami leginkább abban segíthet nekik, hogy beletenyereljenek mások fájó pontjaiba, akár szándék nélkül is. Ez persze jó is lehet, egyrészt akkor, ha most kíméletlenül átnézik, hogy mik azok a hibák, amik őket magukat fogják vissza, és hajlandóak is változtatni ezeken, másrészt ha olyan barátjuk kéri a segítségüket lelki dolgokban, aki rajong Dr. Csernus Imréért.

A Franciaágyakra a héten átragadhat a Zsúrkocsik lendülete, de a betakarítás helyett inkább a kitakarításban jeleskedhetnek. Persze nem feltétlenül kell seprűt és lapátot ragadni, lehet, hogy sokkal inkább egy szövegszerkesztőt lesz érdemes megnyitni, hogy megfogalmazzák a felmondólevelüket mérgező munkahelyükön, vagy erélyesen lekoptassák az őket szipolyozó energiavámpírokat.

A Rekamiék kicsit porcelánbabák lehetnek a héten, mert a Zsúrkocsik nagy lendülete most azért kicsit óvatossá is kell hogy tegye az Aktus jegyeket, különben a nagy rohanásban törhetnek a fajanszok. Figyeljenek oda egészségükre, a mosatlan gyümölcsökre és a cinikus ismerőseiket is kerüljék, mert amúgy is keménynek ígérkezik a hét első része nem épp a diplomáciáról ismert jegyek napjaival, úgyhogy elő a hangos zenével vagy fülhallgatóval és ne figyeljenek oda a negatív dolgokra, mert azok most érzékenyebben érinthetik őket.

A Zsúrkocsikat a héten a Rotációs kapa és a Kombájn jótékony energiái lengik körül, amik bármilyen célszalagot segíthetnek most átszakítani, legyen szó városi maratonról vagy egy új pozíció megszerzéséről. Mivel a bútorállás amúgy kevéssé támogatja most a romantikus vonalat a héten, most a csajozást/pasizást érdemes félretenni, hogy jobban tudjanak koncentrálni arra, amiben sikeresek lehetnek a héten.

A Szobainasok meglepő módon most csicsergő madárkákká változhatnak és nem(csak) azért mert össze-vissza csicsereghetnek a madaras közösségi oldalon, a twitteren vagy nagybevásárlást tartanak a “madaras teszkóban”, az Auchanban, hanem a fajsúlyos bútorállások pont az ellenkező hatást váltják ki belőlük, így most könnyed és derűs hangulatban telhet a hét. azért annyira könnyedek ne legyenek, hogy kakukk módjára más fészkébe tojjanak, de egy “dalos pacsirta” üzemmód és zenés szórakozás most teljesen rendjén való.

Ahogy a futballhuligánok az EB-n a székeket, úgy a Bárszékeket az Univerzum dobálgathatja most, mert most nem kell ide se ész, se erő, se akarat, a hetüket a véletlenszerűségek hathatják át, amikor tele lehetnek furcsa meglepetésekkel a napjaik. Erről bizony most a kissé túlpörgő szombati Kenyérpirító tehet. úgyhogy főleg magánéletükben várhatnak furcsa találkozásokra és egybeesésekre, de szerencsére a Bárszékek elég racionálisak ahhoz, hogy teljesen ne csavarodjanak be a sok meglepetéstől.

A Dohányzóasztaloknak sem érdemes dacosnak lenniük ezen a nem épp Élvetegnek tűnő héten éppúgy mint a Bárszékeknek, és bizony most többször kell majd igent mondaniuk, mint nemet, különben jó lehetőségekről maradhatnak le ha túl sokat agyalnak vagy dacoskodnak. Persze ha épp most tartják esküvőjüket, akkor sem érdemes nemet mondani de bizony egy jó kis randira hívás vagy épp baráti összejövetel is akadhat és ha elsőre nem is annyira rokonszenves nekik a dolog, azért érdemes adni egy esély a dolognak.

Az Éjjeliszekrényeknek érdemes most belső lelki erőtartalékaikat elővenni és arra gondolni, hogy a múltban hány nehéz helyzetet oldottak már meg sikeresen, mert ez adhat nekik most önbizalmat. A hét első felének bútorállásai sajnos a magányos küzdelmeket helyezik előtérbe, amikor mindenki a maga dolgával lehet elfoglalva, ezért érdemes most magukat belülről erősíteni és az otthon csendjét élvezni, hogy aztán péntektől kimozdulhassanak jobban.

A Tolóajtós szekrények napja szerdán a Körfűrésszel áll együtt, ami előhozhatja belőlük a badasst, úgyhogy most nem igazán lehetnek tekintettel az illemszabályokra, mások érzékenységére, szájukból csúnya szavak, urambocsá érlelt csőgörénységek hangozhatnak el, úgyhogy saját magukat is csak nem 18. de 28 éven felülieknek ajánlják. Cserébe viszont magánéletükben pozitív változások jöhetnek, mert nehéz lehet most nekik ellenállni akkor is, ha a határokat feszegetik.

A Fogasok a szopóág után megint elég közönyösek lehetnek mindennel szemben, és csendben elkattoghatnak a melóban magukban és szexuális életüket sem most fogják változatosabbá tenni. A forradalmi hevület hiánya persze valahol jól is jöhet, mert most simán hidegen hagyják őket a kisebb-nagyobb csetepaték és legalább nem keveredhetnek semmi galibába, hanem pókerarccal legyinthetnek akár az Apokalipszis lovasaira is.

A Kutyaólaknál virágzik a héten vendégül az Interbútorikus Szopóág, ami miatt hajlamosak lesznek túl sokat gondolkodni, ami nem csak azért nem túl kedvező, mert a nagy szellemi áramlást arra használják, hogy addig se kelljen csinálniuk semmit, hanem azért is, mert végül mindenről lebeszélik magukat, vagy legalábbis megtalálják mindennek a rossz oldalát. Kicsit olyan ez, mint cukor helyett direkt sót tenni a kávéjukba felkelés után, hogy sopánkodhassanak egy sort azon, hogy már megint rosszul indul a reggel, pedig egy szabály van: nem szabad elrontani.

Válasz írása