júl 17, 2016

Kategória: Heti jóslatok

Jóslatok július 18-tól 24-ig

brush-1422878-639x426_cr

Talán ez a nagy hétvégi esőzés még a Nyári Kutyaól után maradt piszkot mosná le rólunk, hogy aztán újra kiderüljön az ég és megtisztulva új cselekedetek felé lehetne venni az irányt. A cselekedeteken nagy hangsúly lehet a héten, hiszen mind a három Aktus jegy képviselteti magát, illetve két Szagos nap is lesz, ami arra figyelmeztet bennünket, hogy bizony nem mehet minden simán, vannak szükségszerű, nem feltétlenül tetsző melléktermékei, mellékhatásai is tetteinknek. De ettől függetlenül menni kell előre, kivéve a Hokedliknak, akiknek most megálljt parancsol az Interbútorikus Szopóág és korábbi cselekedeteik felülvizsgálatára készteti őket.

A Járókáknak hiába áll a napja pénteken a Vastüdővel, azért nem fognak átmenni Darth Vaderbe, hiszen nekik úgyis a Yoda mester szerepköre áll jól. Inkább csak szótlanabbá válhatnak és ők lesznek azok, akik a múlt heti szélcsend után még mindig egy kicsit megmaradnak passzívnak és nemcsak a nagy tettektől, de a nagy szavaktól is óvakodnak majd. De semmi gond nincs ezzel, hiszen kitartó, csendes munkálkodásuk is meghozza majd gyümölcsét.

A Szagelszívók hétfőn a Kombájn nyergébe pattanhatnak, így arathatnak is, ha már szezonja van, csakhogy a nagy sár miatt nem árt résen lenni, nehogy elakadjanak a kerekeik a nagy rohanásban, azaz érdemes számolni a kockázatokkal is, üzleti döntésekben pedig gondosan kiszámolni előre a dolgokat, nehogy kellemetlen meglepetések érjék őket. De azért most tetterőnek nincsenek híján, ez igen örvendetes.

A Pelenkázóasztalokban a múlt héten visszaszorulhatott  a kockázatvállalási hajlam, cserébe most már nem lesznek ilyen óvatosak, tekintve hogy most olyan időszakuk lehet, amikor mindent élből letojnak és még “Lesz.om tablettára” sincs szükségük, mert Aktus napok ide meg oda, ők egyszerűen csak élni akarnak és azt, hogy mások élni hagyják őket. Ha most mennek szabira, garantált a YOLO-érzés, ha nem, akkor meg lazán ellébecolhatnak az uborkaszezonban.

A Kanapéknak közismerten jó az ízlése, nem okoz nekik gondot, hogy mit vegyenek fel úgy hogy ne úgy nézzenek ki a másik ember de nem is úgy, mint egy két lábon járó paródia, így érdemes kihasználni a nyári leárazások végét egy jó kis ruhatár-frissítésre már csak azért is, mert az Aktus napok is támogatják őket ebben. Nyaraláson és a melóban is sikert érhetnek el öltözködésükkel, úgyhogy ne szégyelljék most egy kicsit a külcsín dolgát tolni és ha jól néznek ki, ne görcsöljenek és okoskodjanak feleslegesen.

A Főnöki bőrfotelek napja szerdán a Fejőgéppel áll együtt, ami arra figyelmezteti őket, hogy most magukra koncentráljanak, arra, ami nekik fontos és ne rágódjanak lényegtelen apróságokon. Oké, ez a főnökiknek rednszerint nem szokott gondot okozni de most tényleg figyeljenek oda hogy ne üljenek fel a pletykáknak, ne nézzék hogy másnak nagyobb-e a melle és az exeik után se kutakodjanak a közösségi oldalakon.  Minden ember egyedi és megismételhetetlen, úgyhogy merjenek egyediek lenni és felvállalni egyedi igényeiket.

A Hokedlik a múlt heti érzelmes-lazulós hét után bizony egy kicsit szembenézhetnek az élet büdösebb oldalával is, mert eltakarja előlük az eget az Interbútorikus Szopóág. Ez komoly felülvizsgálatra készteti őket, és az Aktus napok arra is intenek, hogy bizony hiába tűnnek szerénynek, ha hiúságuk ugyanúgy van nekik és és ha azt megsértik, akkor indokolatlan bosszúállásra lehetnek képesek. Sajnos az alacsony önbecsülésük miatt tüskéket lőhetnek ki, de ezzel sokszor annyira megbánthatnak másokat, hogy azok besokallnak és lelépnek. Próbálják meg jobban szeretni magukat és nem külsőségekkel kompenzálni.

A Franciaágyak napja szombaton a Körfűrésszel áll együtt, azaz most érdemes határozottan odalépni akkor is, ha az fájdalommal jár. Hiába a hét Aktus dominanciája, ez most kettős helyzet, hiszen fel kell vállalni konfliktusokat is, sőt, lehet hogy valahol véglegesen dűlőre kell vinni a dolgot akkor is, ha az fájdalommal járhat vagy egy kapcsolat megszakadásával. Ha eddig nyomasztotta őket néhány kellemetlen patthelyzet, ami akadályozta őket a továbblépésben, akkor az Univerzum most szól, hogy ideje van új dolgokba kezdeni és a régieket letisztázni.

A Rekamiék napja ezen a héten a Csőgörénnyel áll, mégpedig csütörtökön, ami miatt most meglepően toleránsak lehetnek a piszkos dolgokkal kapcsolatban is. A Szagos napok sem piszkálják most annyira az orrukat, hanem elfogadhatják az élet velejárójának a bűzöket. De azért érdemes maguknak megmaradni illatosnak főleg a nyári izzadásveszélyben, így érdemes most illatszerekbe beruházniuk, mert ha rossz napjuk akadna később, egy jó parfümtől magabiztosabbnak érezhetik magukat és másokban is jó benyomást kelthetnek.

A Zsúrkocsik napja kedden a Mosógéppel áll együtt, ami segíthet nekik megszabadulni néhány nyomasztó dologtól, és lesöpörhetik magukról a vasárnapi Kenyérpirító nap morzsáit is. Ha ősztől valami nagyobb fába vágják a fejszéjüket (a fejüket azért ne, tessék meggondoltan cselekedni) akkor használják ki a nyarat a felkészülésre és olyan dolgoktól való megszabadulásra, ami céljaik elérését illetően útban lehet. Például zárjanak le végleg még kísértő, régi vonzalmakat és selejtezzék le a régi pulcsikat, amiket a hideg beálltával úgyse hordanának majd.

A Szobainasok, nevükkel ellentétében sokszor nemhogy nem szolgálnak ki másokat, de kompromisszumokat is nehezen kötnek és igaz lehet különösen erre a hétre, amikor az Aktus napok hatására bizony átmehetnek teljese öntörvényűbe, és hiába minden intés és jó tanács, mennek a saját fejük után. De amennyiben vállalják a felelősséget és a kockázatot tetteikért, ösztönös döntéseikért, úgy sikert érhetnek él, ha pedig még marad felesleges energiájuk, menjenek el egy punkkoncertre, ha már ezen a héten ők a bútorkör Johnny Rottenjei.

A Bárszékek híresen éles intellektusukat most egy kicsit kint hagyhatják a napon a szívükkel együtt, mert egy kis olvadozás belefér, ha már a héten újra melegedik az időjárás. Ha valami vagy valaki elől határozottan elzárkóztak vagy  a másik húzott fel falat, ott lassan bíztatóra fordulhatnak a dolgok és ha nem is látványos eredményekkel, de apró lépésekkel kecsegtetőre fordul a helyzet, úgyhogy legyenek kedvesek és bizakodóak és akkor az Univerzum is segíti majd őket

A Dohányzóasztalok lehetnek most a hét Bárszékei, már ami az élet bódító oldalához vonzódást illeti, úgyhogy legyenek bár rendszerint megfontoltak és komolyak a Dohik, most bizony pont ez elől szeretnének menekülni. Azért túlzásba nem kell vinni mert ha valami bódító, akkor sok esetben butító is, de ha eddig a másnaposságtól tartva rendre lemondták a meló utáni sörözést a kollégákkal, most tegyenek kivételt és ha kavarognak bennük a hormonok, engedélyezzenek maguknak egy tábla csokit is simán.

Az Éjjeliszekrények hete sajátos időutazás lehet, mert legyen bár a közelmúltban vagy régebben, most visszavágyhatnak a gyermekkorukba, az ártatlanság korába. A szombati Franciaágy nap különösen erősen kihozhatja belőlük a nosztalgiázhatnékot, úgyhogy ha tehetik, beszélgessenek rokonaikkal, barátaikkal, vegyenek elő régi képeket vagy épp posztolják ki, hogy néztek ki kiskorukban és milyen arcuk lett felnőttként. Tanulságos és szórakoztatóak az ilyen időutazások.

Míg a Szobainasok keményen bepunkulhatnak a héten, addig a Tolóajtósok inkább csak ártatlan mókákban lelnek majd örömet. Ahogy az Éjjeliszekrények visszavágynak a gyermekkorukba, úgy a Tolóajtósok maguk lesznek a gyerekek, és élvezik úgy a strandot és mint a mókus fenn a fán oly vidámak lehetnek, így érdemes most bevállalni, ha sajátjuk nincs, némi gyerekre vagy kutyára vigyázást, és kimenni a parkba frizbizni, és a melóhelyi prezentációt és vehetik egy kicsit színesebbre a megszokottnál, biztosan sikert aratnak majd vele.

A Fogasoknak érdemes arra gondolni a héten, hogy nem élhetik mások életét és nem menthetnek meg másokat, ha ők nem akarják azt. Akkor is, ha valaki szerintük súlyos hibákat követ el, ha valaki fejjel megy a falnak, sajnos van, amikor mások csak ebből tanulnak, így ahogy a Járókák is visszavesznek most a tanítóleckékből, úgy a Fogasok se pazarolják energiáikat fogadatlan prókátor szerepkör gyakorlására, mert ők fognak lemerülni. A közéleti témákon aggódásnak, dühöngésnek pláne nincs értelme. Zárják ki a külvilágot és kapcsolyanak YOLO módba inkább.

Ismerik a Kutyaólak a mondást, hogy Kutyi-frusztrációt macskaszőrrel? Érdemes most a dolgok ellentétes pólusát nézni és nem a hasonlóságokat keresni a dolgokban, mert sokszor a dolgok fonákját nézve juthatnak megoldásra. Az Aktus napok miatt most nagyobb szerepe lehet a romantikának is, így ha eddig túl furcsának találtak valakit, most pont vele beszélgessenek egy kicsit és párkapcsolatukban is mutassák meg ritkábban prezentált oldalukat. Állítsák egy kicsit feje tetejére a világot. Meg amúgy nézzenek macskás videókat is, például ezt a vicces válogatást.

Válasz írása