dec 5, 2016

Kategória: Heti jóslatok

Jóslatok december 5-től 11-ig

flower-snow-1-1545959-640x480

Túléltük a Kutyaól napot, és ezzel együtt eljött az utolsó előtti hét a Franciaágy évéből…

A Járókák a Szopóág két hetes tombolása után most visszavehetnek a társasági megnyilvánulásból, és ha valami furcsát észlelünk rajtuk, az egész biztosan egy titkos jelzés, ami csak egyvalakinek szól. Viselhetnek például vörös rúzst vagy érzéki parfümöt, vagy hagyhatnak többnapos borostát, bizonyára olyasvalaki áll a háttérben, akinek ez a fétise. Nagyszerű hét lehet ez akkor is, ha be akarnak vonzani egy olyan párt, akinek hasonló vágyai vannak mint nekik, csak igyekezzenek a megfelelő jelzéseket közvetíteni

A Szagelszívók a domináns kiegészítő jegyek hatására maguk is az irányító szerepbe kerülhetnek. Mielőtt azonban kárt tennének embertársaikban, javasoljuk, hogy a kötözés és vagdosás iránti megnövekedett igényüket inkább kerti és szobanövényeiken vezessék le, mert azok meghálálják az ilyen gondoskodást. Nagyon szép bonsaiokat lehet például kapni, amiket kedvükre megnyeshetnek. Persze egy szubmisszív partner mellett van, amit megengedhetnek maguknak, de azért mondjuk első randira ne vigyenek magukkal bilincset. Vagy nagy paskolót.

A Pelenkázóasztaloknak, Élveteg napok ide vagy oda, a jegyükben álló Mosógép miatt befelé fordulós napjaik lehetnek. Ez persze nem baj, ha az önismeret és nem az önmarcangolás jegyében telik el: talán itt az ideje feltérképezni a vágyaikat, esetleg mélyebben is mint ahogy egy férfi/női magazinban foglalkoznak az ilyesmivel. Ne féljenek felvállalni,  kimondani és legfőképp megvalósítani, ha valamit szeretnének becsempészni az életüket, legyen szó utazásról, egy hatalmas, féktelen buliról vagy valami sokkal titkosabbról.

Szegény Kanapékba a héten többen is beleköthetnek, pedig ők tényleg jót akarnak. Sajnos mások könnyen félreérthetik szándékaikat, így szexuális közeledésként értelmezhetnek egy baráti mosolyt, vagy számonkérésnek egy apró észrevételt. Hiába, a múlt heti hódító kisugárzásuk még mindig tart, jobban mint a 48 órás dezodor. De vissza ne meneküljenek a remeteségbe, mert végül is mégis csak egy Élveteg hétről van szó, ráadásul nem sok van hátra a Franciaágy évből, így érdemes a lepedők közé csapni.

A Főnöki bőrfotelek szépérzéke most bezárkózott egy hűtőkamrába, így a jegy képviselői a héten alaposan visszavehetnek szokásos bájukból, ami részben annak is köszönhető, hogy kedden a Szemétledobóval áll együtt a jegyük. Azt nem mondhatnánk, hogy erőszakos tajparasztok lennének ettől azonnal, de kétségtelen, hogy ezen a héten mintha egy kicsit robosztusabban viselkednének és kevésbé lehetnek tekintettel másokra. Mondvacsinált konfliktusok és felesleges szurkálódások is elhagyhatják becses ajkaikat.

 A Hokedlik k végre egy kicsit kicserélődhettek a hosszú hétvége alatt olyannyira, hogy környezetük mást se kérdezget madf tőlük, hogy újak-e vagy csak Perwollal mosva akkor is, ha a Mosógépet ezen a héten a Járókák üzemeltetik.  Ráfért a Hokedlikre egy nagygenerál, úgyhogy újult erővel vethetik bele magukat a közeledő új évbe is. Azért egy új parfümöt is érdemes lehet beszerezniük, hogy még jobb legyen az aurájuk, így az ünnepek előtt sok helyen még akciósan is hozzájuthatnak finom illatokhoz.

A Franciaágyaknak érdemes lehet a héten megosztaniuk másokkal az érzéseiket, álmaikat, vagy akár a dugi sütijüket. Sokszor hihetik őket zárkózónak, titkolózóknak, pedig egyszerűen az a helyzet, hogy ők mindig minden vészhelyzetre fel akarnak készülni. De mivel a héten nem várhatók nagy csapások, rejtélyes szagömlések, ezért most arra bíztatjuk őket, hogy nyíljanak meg egy kicsit, mert ezzel közelebb kerülhetnek másokhoz, és lehet, hogy később majd épp ezek az emberek fognak segíteni rajtuk, ha baj van. Hiszen nem mindig megy egyedül, nemde?

A Rekamiékra általános hedonizmusa most leginkább a káros élvezetekben teljesedhet ki, és csak nagyon jó indokkal lehet őket kizökkenteni a magányos tevékenységükből. Ügyes trükkökkel azonban rá lehet őket venni arra, hogy halmozzák a kellemes élvezeteket, vagy esetleg valami újat is kipróbáljanak. Lehet például a dupla whisky mellé a jeget valakinek a nyakából kicsókolni? Ha minden megvan hozzá, miért ne lehetne. Ne feledjék, rajtuk is múlnak a mindennapok izgalmai!

A Zsúrkocsik a héten azon görcsölhetnek, hogy már megint kihagyják őket a legjobb bulikból. Aminél nagyobb csapást ők talán el sem tudnak képzelni, hiszen mégis hogy lehetséges az, hogy rájuk nincs szükség és ők nem pöröghetnek? Márpedig a héten hiába tombolnak az Élveteg napok, mindenki pörög csak ők nem. Nem Szopóág ez azért, attól most nem kell tartani,  de el kell fogadni,hogy vannak, akik most inkább élnék az életüket és próbálják átvészelni a karácsony előtt egyre fokozódó pánikot és tömeghisztériát.

A Szobainasok nagy napja ezen a héten a kedd lesz, és ezúttal tudjuk hogy miért. Mert aznap a jegyük a Fejőgéppel fog együtt állni, aminek köszönhetően olyan személyes szívóerejük lesz, hogy a fekete lyuk elbujdokolhat a pottyantósba kuksolni szégyenében. Bár a Szobainasok rendkívül egyenes jellemek, és most sem fognak nagyon megváltozni, de most többet fognak gondolni saját magukra, és kevésbé fognak szociális intézményként működni, amivel alaposan meglephetik azokat, akik eddig ki akarták őket használni.

A Bárszékek most nem pihenhetnek, de nem is akarnak. Ezen a héten ők diktálják a tempót, mert magukhoz ragadják a gyeplőt és az ostorral, vesszővel is a lovak, illetve a lábak közé csapnak. A hét közepén a Mosógép centrifugája pörgeti őket majd maximális fordulatszámra, hogy aztán a hétvégén egy Vastüdő konokságával fejezzék be régóta halogatott dolgaikat. A Járókák ritkán lendülnek mozgásba, de ezen a héten nagyon úgy néz ki, hogy végre képesek lehetnek átlépni a saját korlátaikat.

A Dohányzóasztalok verbális képességei sokszor kihúzták már őket a bajból, és valószínűleg máskor sem lesz majd ezzel gondjuk, kivéve ezt a hetet. Nincs ugyanis az a retorikai bűvészmutatvány, ami meggyőzhetné az Interbútorikus Szopóágat, hogy ne őnáluk vendégeskedjen, és ha már itt van, nincs is értelme a szócséplésnek. Teljes szájzárra nem kell számítani, de a túl sok beszédnek most rengeteg alja lehet és kínos félreértések tömege. Hallgatni arany, de legalábbis Petőfi, úgyhogy a héten érdemes lenyugodniuk és csak csendben tenni a dolgukat.

Az Éjjeliszekrényeknek ez a hét megenged némi kikapcsolódást is, már amennyiben tényleg képesek lesznek ellazítani magukat. Ha nem teszik, akkor ők járnak rosszul, mert a szabadjára engedett Csőgörényekkel most igen nehéz lesz bírni. Inkább hagyják, hogy a dugulásokat elhárítsák mások, a dolgok megoldódjanak maguktól. Ne vegyenek felesleges terheket magukra, mert akkor még őket is maguk alá temetődhetnek. Ha már megették a kenyerük javát, ne nyújtózzanak tovább, mert a végén kiszakad a hálózsák.

 A Tolóajtós szekrények a múlt heti Kutyaól-para után most némi virgácsozásnak nézhetnek elébe, már amennyiben még mindig nem okultak a hibáikból. Ahogy a régi mondás is tartja: memento szaloncukor, ha ott felejtetted az szekrényben és már másznak ki belőle a kukacok. Az év felén már túl vagyunk, kár a régi dolgokkal takarózni, van még hátra a bútorévből két hét, úgyhogy ha most nem kapják össze magukat, akkor többet idén már nem zabálhatnak a Zsúrkocsiról.

A Fogasok általában hajlamosak elfelejteni, hogy a külsőség mennyire fontos a mai világban, hiszen ők ehhez túlzottan szellemi lények. A héten azonban, a remek leárazások és új kollekciók hatására bizony kibújhat belőlük a fotómodell, és drámai megjelenésükkel nagy hatást gyakorolhatnak a környezetükre. Ezt a szingli Fogasoknál hódítási vágy is tetézheti, ami most könnyen sikerrel zárulhat, csak arra figyeljenek, hogy az igazi énjüket mutassák a smink és a ruha mögött.

A Kutyaólak a héten legyenek éberek a közösségi portálokat illetően, ugyanis vagy róluk jelenhet meg olyasmi, ami nem épp kellemetlen színben tünteti fel őket, vagy ők tudnak meg másokról olyanokat, amitől zavarba jöhetnek. Az öncélú exhibicionizmusnak sem kedvez ez a hét, úgyhogy válogassák meg, milyen képeket tesznek fel magukról akkor is, ha mi is tudjuk: az élet szép, de tény hogy én még szebb vagyok ez itt ta Túr Dö Flanc és itt senki nem tud úgy,ahogy én tudok.

Válasz írása