aug 7, 2016

Kategória: Heti jóslatok

Jóslatok augusztus 8-tól 14-ig

 

summer-rain-1354076-640x480

A héten a Főnöki bőrfotelek győzhetnek kiütéssel, ez teljesen egyértelmű, azonban páran nem kívánnak ehhez asszisztálni és megkísérlik megmutatni, hogy ki az úr a háznál – több-kevesebb sikerrel.

A Járókáknak mindegy, hogy mi legyen, csak cuppogjon, úgyhogy előnyt élveznek a sűrű mártások és a lerágogatós húsok. A Járókák, ha visszafogottabbak is, ezen a héten bizony megvillanthatják piszkos fantáziájú, olykor már egészen perverz oldalukat. Ezen a héten nem a munkára figyelnek, hanem inkább munkatársaik különböző testrészeire. De inkább egyenek nyúlhúst, mint a házinyúlra vadásszanak a cégénél, ez a mi javaslatunk.

A Szagelszívók étele a héten: grill tarja, atom erős fűszerkeverékkel, és lehetőleg vasárnap, a Szemétledobó napon fogyasszák, mert akkor jobban csúsznak még a kissé rágósabbra sikeredő falatok. A két nagyon domináns Főnöki bőrfotel nap miatt a Szagelszívók ezen a héten amúgy is lobbanékonyabbak lesznek, tehát jobb, ha a faszén mellett tombolják ki magukat, és a chilitől okádjanak tüzet, ne embertársaik miatt.

Az Pelenkázóasztalokra fordítva hat a Főnöki bőrfotel napok túlzott nyomása, vagyis előhozhatja vagy felerősítheti az infantilis énjüket, úgyhogy a héten rátalálhatnak a humorérzékükre, és a bútorkör mókamestereivé avanzsálhatnak, ami nagyon dicséretes. Azért érdemes lesz vigyázni, mert az Aktus jegyűek ezen a héten elég zabosak lesznek, és a rosszul sikeredő tréfákat bizony nem hagyják szó nélkül. Olyan lesz ez egy kicsit, mint a nyári viharok – ja, és ha már szóba került, mindig legyen náluk törölköző, de legalább esernyő.

A Kanapék szociális érzékét a héten megzavarhatja a többi Segg-hely egyértelmű fölénye, és az, hogy nekik most nem osztottak lapot, az szinte letaglózhatja őket. Kótyagosságukban mindent rossz helyen kereshetnek, és széthagyhatják a fontos dolgaikat is, ami nem jellemző rájuk. Sanda gyanúiknak se most járjanak a végére, mert abból semmi jó nem lesz, inkább dőljenek hátra egy pohár jeges dupla whiskyvel és várják meg, hogy mindenre magától fény derüljön..

A Főnöki bőrfoteleknek ezen a héten két napjuk is lesz, szerdán Fejőgép együttállással, így megmutathatják, hogy milyen tökösek, ha a hét róluk szól, és a takarékos, gyors, profi ugyanakkor mindennemű felhajtás nélküli problémamegoldásról. Ezúttal igencsak a tettek mezejére lépnek, és azok, akik eddig átnéztek felettük, most csúnyán megütik a bokájukat. Szerencsére a második napjuk hétvégére esik és a Szemétledobóval áll együtt, így letehetik a munkát és lesz alkalmuk kiélvezni annak gyümölcsét és a jól megérdemelt pihenést is.

A Hokedlik a Körfűrész nap hatásától megrészegülten olyan témákba is belemászhat, amiktől addig tartottak, ráadásul nyomulásuk elképesztő méreteket ölt, amivel még a főnökük (sőt, a Főnöki bőrfotelek) elismerését is kivívhatják. Kibújhat belőlük a már-már aktusjegyes hiúság, és ők akarnak lenni a középpontban, és ha ez nem sikerül, akkor baromi nagy patáliát csapnak. Viszont ha csak valaki is beadja a derekát, jóllakott csecsemőként vonulnak vissza a sötétítő függöny mögé.

A Franciaágyak a héten elővehetik tahó énjüket és szemérmetlenül belepofázhatnak mások dolgába, különösen a hét vége felé. Mivel sokan ingerültek és elcsigázottak a melegben, ezért még nehezebben tolerálják a kéretlen tanácsokat, a baj csak az, hogy ők a héten a Vastüdő hatása miatt képtelenek lesznek becsukni a szájukat, pedig a túlzott érdeklődés nagyon kellemetlenül üthet vissza, mondjuk egy Körfűrész napon. Ajánlatunk az, hogy ne másokkal törődjenek, hanem egymaguk zárkózzanak be a kádba és ázzanak a fürdővízben: ott legfeljebb a csővezetéken keresztül hallgathatják a szomszédok veszekedését.

A Rekamiékat nem hatja meg a Főnökik dominanciája, hisz az ő napjuk a héten a Csőgörénnyel áll együtt, így bármikor belepancsolhatnak valami csúnyába, mert nem fogják vissza magukat.  Legnagyobb esélye annak van, hogy túl hamar szakad el náluk a cérna, de ez nem feltétlenül baj, mert időnként le kell csatolni a ballasztot. További javaslatunk, hogy jógázzanak reggelente, ez segít kilazítani az izmaikat, s talán idegeiknek is jót tesz.

A Zsúrkocsik lesznek a héten az Interbútorikus Szopóág kárvallottjai, hiszen ők lesznek  a Főnöki bőrfotelnapok könnyű célpontjai, és míg a többi Aktus jegyet saját napja védi, addig ők olyanok lesznek, mint akinek Voldemort ellen Kim Kardashiant sikerült patrónusként megidézni. Apropó nagyfenekű celebnők, a mostani hét a bánatevésnek/ivásnak is jó táptalajt ad, főleg, ha a Szagikkal tartanak grillpartizni, vagy így a hó elején beruháznak pár édes, napernyős koktélra, hogy addig is a homokos tengerpartra képzelhessék magukat.

A Szobainasok a héten megkergülnek kicsit a változatos, de nagyon súlyos bútorállástól. A hét elején nagy lendülettel vetik bele magukat a munkába, szervezkednek, és nagyon dühösek lesznek, ha mondjuk sorban kell állni a hivatalban, de hétvégére olyanok lesznek, mint egy doromboló kiscica. Rejtély, hogy csinálják, csakaddig bírjuk ki, vagy főzzünk nekik valami finomat, mert most a szívükhöz a gyomrukon át vezet majd az út.

A Bárszékek ezen a héten egyenek gabonából készült ételeket, mert már hétfőn felpattanhatnak a Kombájn nyergébe, és ahhoz jóféle parasztkenyér dukál. Ez persze azt is jelenti, hogy ezen a héten nem lesz olyan finom a modoruk, hanem inkább nyers és egyenes, ami a környezetüket meglepheti.Persze Fejőgép hónap van, és ha még a Kombájn is bejátszik, akkor kicsit belefér, hogy akár “parasztok” legyenek kicsit, ha közben a kemény munkájuk termését arathatják.

A Dohányzóasztalok most aztán tombolnak, ahogy nem szégyellik, mert nekik nem játszik az, hogy holmi jöttment Főnöki bőrfotelek diktálják nekik a tempót. Persze ez is hasznos, így a nyári kánikulában lesz majd könnyebb lesz túlmelegedni, így javasoljuk, a szabadidejüket töltsék víz közelében, és ha lehet, ne csak a hétvégi strandolásnál, de ha tehetik, ússzanak egyet meló előtt vagy után is.

ejjeli_s

 

 

 

Az Éjjeliszekrényeknek a héten a munka tartogathat majd kellemes meglepetést, az egójuk számára nélkülözhetetlen friss levegő most az irodai légkondik felől érkezhet. Fontos, hogy a ne csak az empátiájukkal próbáljanak majd érvényesülni, , hanem sokoldalú képességeiket is, ha kell, akkor pszichológiai tesztek révén ismerjék meg magukat, hogy mekkora szellemi tőke is van a fejükben.

A Tolóajtós szekrények ezen héten meglepően erőszakosan viselkedhetnek, aminek fő oka az, hogy fenyegetve érzik magukat a nyári össznépi lerohadás miatt, hogy mindenki elszéled, elutazik, ők meg ott maradnak egyedül a panelban, a dögmelegben. Ne haragudjunk a tolakodásukért, ők csak össze akarják tartani a bandát, a családot és tudatják, hogy fontosak vagyunk mi is.

Dinnye! Ez kell most a héten a Fogasoknak, egy piros, azaz energiát adó színű és egészséges gyümölcs, ami kellemesen lehűt így a nagy melegben, és még alakbarát is. A héten amúgy is érdemes odafigyelni a táplálkozásukra, mert a Főnöki bőrfotel napokkal járó stressz nem tesz jót az anyagcserének, a ezért érdemes lesz elgondolkodni akár egy diszkrét kis böjt beiktatásán is.

A Kutyaólak ezen a héten kitépik a Sors kezéből a pórázt és vigyorognak a kamerába: „I’ve got the power.” Valóban, a Kutyaólak ezen a héten megvillanthatják vezetői képességeiket, illetve fejleszthetik azokat. Ne féljenek kimondani, amit gondolnak, ugyanis soha nem tudhatják, hogy másoknak nem lesz-e hasznos az. Most a jó pásztorkutyaként kivívhatják környezetük elismerését.

Válasz írása