aug 28, 2016

Kategória: Heti jóslatok

Jóslatok augusztus 29-től szeptember 4-ig

a-double-please-1494304-638x405

 

A héten lejár a Mosógép hónap centrifuga programja, így megállíthatatlanul belecsöppenünk a Fejőgép hónap vákuumkelyheibe. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a kvintesszenciák megszokott rendje is döccen egyet, ami miatt most két Csőgörény, két Vastüdő és két Körfűrész nap is lesz a héten, kinek örömére, kinek bánatára.

A Járókáknak igazán nagy szerencséjük, hogy a napjuk csak vasárnap áll együtt a Körfűrésszel, mert ez a kvintesszencia most bizony ellenük fordulhat, hiszen hozzájuk látogat el a héten a rettegett Interbútorikus Szopóág. A héten leginkább óvatlan megjegyzésekkel hozhatnak bajt a fejükre: bár a Mosógáp hónap maradéka még segítségükre lehet abban, hogy rendbehozzák, amit elrontottak, a szeptemberi Fejőgép azonban felerősítheti a negatív hatásokat. Javasoljuk, üljenek most a szájukra, de legalábbis ne viccelődjenek és ne feleseljenek a főnökükkel, valamint náluk nagyobb és kopaszabb emberrel.

A Szagelszívókna nem ez a hét lesz a legdicsőségesebb ebben az évben. Hol a cinkos mosolyú Kanapék csapnak le kiszemeltjükre, mielőtt ők annyit mondhatnának, hogy fapapucs, hol a romantikus lelkűek látnak át túl könnyedén az amúgy tényleg átlátszó szövegükön. Az ilyesfajta kudarc a Szagiknak viszont úgyis csak olaj a tűzre, tehát ez ne tántorítsa el őket semmitől: ez azért még nem egy interbútorikus szopóág.

Egy Pelenkázóasztal félénk? Van ilyen egyáltalán? Van, mégpedig most. Mintha rájuk sütött volna valami halálsugár, úgy töppednek most össze és aggodalmaskodnak és kicsinyes dolgokon fognak fennakadni. A váratlan éjjeliszekrényizálódás okát a számukra nem kedvező bútorállások okozzák, ezen a héten senki nem akar majd cselekedni, hanem inkább álmodozik és tervez. A végzés maradjon későbbre, amúgy is a Fejőgép hónap jobban fog kedvezni a tetteknek.

A Kanapéknak furcsa dejà vu érzést okozhat, hogy nem csak a napjukból lesz kettő ezen a héten, de az első három kvintesszencia is ismétlődik majd, ami igencsak összezavarhatja őket. Most zavaros lehet az idő- és arányérzékük, ezért nem csodálkoznánk, ha az utolsó pillanatban alaposan megtolnák a nyári mulatságokat, és többet próbálnának belesűríteni az utószezonba, mint ami belefér. Érdemes figyelniük a hó elején fizetendő számláikra is, nehogy a nagy banzájozás és az ezzel járó a macskajaj hatására elkutyaólkodják a határidőket.

A Főnöki bőrfotelek mértéktelenségre való hajlama most bátorítást nyer a Kanapé és a Zsúrkocsi napoknak köszönhetően, ráadásul az önkontrolljukat is sikerül a napjukkal együttálló Szemétledobó mélyére hajítani. Ennek az lesz az eredménye, hogy bár jól érzik magukat, de megint elfelejtenek lazítani, meg kipucolni a szervezetüket. A Fejőgép hónap márpedig nem lesz sétagalopp, úgyhogy még a mosóprogram végén érdemes pár napig méregteleníteni.

A Hokedlik úgy érezhetik, hogy azok az emberek, akik sokat jelentenek nekik, akik nagy hatást gyakorolnak rájuk, ezúttal inkább akadályt jelentenek személyes fejlődésük szempontjából. Ha túl sok a Kanapé és a Csőgörény, akkor ez bizony előfordulhat, ezért ne másokat hibáztassanak. Inkább vonjanak vállat és szombaton menjenek a magasba, másszanak hegyet, vagy üljenek fel a repülőre, hogy magasból szemléljék a dolgokat.

A romantikus Franciaágyak ezen a héten úgy virulnak, mint a vadrózsa. És pirulnak, ugyanis ezúttal több, nyílt szexuális tartalmú célzásban is részük lehet. Ezúttal nem az eszükre munkabírásukra kíváncsiak a többiek: még a munkahelyükön is kibújhat a szög a zsákból, hogy egyik kollégájuk nem közömbös irántuk. Különösen a stabil párkapcsolatban élőknek érdemes most óvatosan bánni az alkohollal, mert libidójuk a csúcson van, ami nem kedvez a józan észnek.

A Rekamiékat a héten már megint hajtani fogja a vére, valami izgalmasra, szokatlanra vágynak. A kevésbé heves vérmérsékletűeknek elég lehet egy Fogassal lógni, mert ők ki lesznek fordulva magukból, és ez mosolyt csalhat az arcukra. Jó hatással lehet rájuk most a fizikai aktivitás is: kipróbálták már a kalandparkokat, ahol fák között kell köteleken mászkálni? Ezek biztonságosak és még az alakjukkal is csodát tesznek, úgyhogy a hétvégén irány a vidék, az erdő, legyenek vidámak, mint mókus fenn a fán.

A Zsúrkocsik igazán markáns kiegészítő jegyet kapnak a hétre, ezért szívós Vastüdő módjára keményen dolgoznak azért, hogy párjuk vagy a potenciális párjelöltek elismerését kivívják. Ha kell még az intimgyantát is tűrik szisszenés nélkül és izzadnak a futópadon, de jobban teszik, a azért a főnökükre is vetnek pár futó pillantást, nehogy kikapjanak. Az életbevágó eseményeket eltekintve amúgy nem érdekes, hogy környezetük méltányolja-e erőfeszítéseiket, ők most anélkül is a rájuk váró eredmények biztos tudatában gyűrik magukat, ez pedig a legtöbbjükre igazán rá is fér így a fagyiszezon végéhez közeledve.

Bár a szombat az ő jegyükben áll majd, ez a hét nem a Szobainasokról fog szólni, inkább a munkás Vastüdő jegyében telik majd. A Szobainasokat a Mosógép hónap jócskán meggyűrte, azonban ne feledjék, hogy a pénteken kezdődő Fejőgép hónapban meglátják majd értelmét a sok kellemetlenségnek. A hétvégre szerencsére lazább lesz számukra, kreatívkodjanak hát egy kicsit, az biztos jót tesz.

A Bárszékek a héten többször is őszinteségi rohamot kaphatnak, mert a Mosógép hónap centrifugája bizony nem kedvez a mocskos kis titkoknak. A környezetük ezt őszinte megrökönyödéssel veszi tudomásul, azonban még a Bárszékek is meglepődhetnek most magukon. A helyzet azonban jól is elsülhet, hiszen a folytonos titkolózás meg visszatetszőbb volt mások szemében. A nagy lelki megtisztulást kövesse fizikai is, úgyhogy irány a strand, a gyógyfürdő, ahol leáztathatják a megkeményedett bőrt a lábukról.

A Dohányzóasztalok most meglepően antiszociálisak lehetnek, hiszen ezen a héten akkora lehet a káosz és a tolongás, hogy az még nekik is sok. Hogy miért pont ők, azt nem tudjuk sajnos, de a bajt érdemes előre megelőzni. Ha tehetik, most húzzák ki magukat a kötelező programok, de főleg a céges ivászatok alól, és inkább otthon, egyedül vagy párjukkal iszogassanak. Főleg csütörökre érdemes ilyen programot időzíteni, mert a Szemétledobó hatása miatt gyorsabban kiürül a szervezetükből, és kevésbé lesznek másnaposak. Tippünk is a jó öreg jég dupla whiskyvel: egy a rossz időkre kell, egy hogy jól aludjunk el..

ejjeli_s

 

 

 

Az Éjjeliszekrények ezt a nyarat kevésbé feltöltődve zárják. Az ő szorgalmuknak inkább az ősz kedvez, és az utószezonban is jobban tudnak pihenni, mint mások. Az Éjjelik többnnyire nem szeretik a tömeget, ezért inkább a szeptemberre tartogatják az utazást és ezt az utolsó nyári hétvégét is inkább a négy fal között töltenék. Hogy ne unatkozzanak, nézegessék az új ruhamárkák őszi kollekcióit, de mostanában postázzák a svéd bútoráruház új katalógusát is, úgyhogy lehet tervezgetni, míg mások a napon főnek.

A Tolóajtós szekrények már megint csak a hasukra tudnak gondolni, a két Kanapé vözt álló Zsúrkocsi nap pedig nagyszerű alkalmat kínál a gasztronómiai kalandozásokra. A héten két Csőgörény nap is lesz, amelyeken különösen csábító lehet olyan kombinációk kipróbálására, mint dinnye meleg habos tejjel, de legyenek észnél, mert az ilyesminek általában valami csőgörénység a vége. Munkában a pénteken lehetnek a leghatékonyabbak, persze csak ha nem kell idő előtt hazaindulniuk egy extrém jellegű ebéd után, ami még a hétvégéjüket is átrendezheti.

A Fogasok, ha a héten könnyen akarják venni a dolgokat, és már hétfőn, a Csőgörény napon belepancsolhatnak valami csúnyába, pedig nem is az lesz a legveszélyesebb ebből a szempontból, hanem a péntek, amikor ráadásul az ő jegyükben áll ez a bajkeverő kvintesszencia. Igyekezzenek kihasználni a Mosógép hónapot, már ami maradt belőle, mert ez segít tisztázni a konfliktushelyzeteket. További javaslatunk, hogy tornázzanak reggelente, mert különben nehezebb beindítaniuk magukat.

A Kutyaól jegyűeket ezen a héten nem fogják zargatni, ellenben most kimutatják a foguk fehérjét és olyasmiket is elkövethetnek, amivel környezetüket megdöbbentik, de ilyen az, ha túl sok Csőgörény és Vastüdő. Magyarán: most csúnya dolgok fognak előkerüli a fiókból, ez azonban feltétlenül szükséges ahhoz, hogy mások megértsék, mit is akarnak az Éjjeliszekrények valójában. Legyenek bátrak a héten, és most még az önzésük is jól veszi ki magát.

Válasz írása