ápr 1, 2011

Kategória: Gyakori kérdések

Boldog új hónapot, boldog új honlapot!

Ma a Dohányzóasztal év Mosógép hónapjának Zsúrkocsi-Fejőgép napján egy évek óta dédelgetett álmunk válik valóra, köszönhetően Bepe és az LFG.hu segítségének. Az Univerzum ugyanis már vagy két éve sugározta tudatunkba a Bútorhoroszkóp rendszerét, míg mostanra összeállt úgy a kép, hogy átsugározhassuk másoknak is.

Ez a csodálatos szisztéma elsőként mutat rá, hogy a bútorok, illetve egyes ház és kórház körüli gépek tulajdonságai összefüggésbe hozhatók az emberek jellemével. 16 bútorjegyet és 9 kiegészítő jegyet tartalmaz a rendszer, és ezek varázslatos együttállásai bizony hihető jellemzéseket alkotnak.
Hogy mit szeretnénk ezzel a honlappal? Hogy megismerjétek a Bútorhoroszkópot, és reméljük, hogy viccesnek és szórakoztatónak is találjátok. Reméljük, hogy a mi friss, XXI. századi rendszerünk azoknak is tetszeni fog, akik a hagyományos asztrológiától idegenkednek, és nemsokára mi leszünk az új mainstream a horoszkópok világában.

Ne feledjétek, hogy mi mindenkit szeretünk – csak nem mindenkit egyforma szenvedéllyel.

Hogy az ismerkedést megkönnyítsük, javasoljuk, hogy először a Használati útmutató című írással kezdjétek, majd játszadozzatok a kalkulátorral, s a kapott eredmények alapján keresgéljetek a jegyek jellemzései között.

Ha kérdésetek, véleményetek van, kommenteljetek vagy írjatok a funk_hernyo_butorhoroszkop.hu vagy samtelen_hernyo_butorhoroszkop.hu címre, de természetesen megtaláltok bennünket twitteren és facebookon is.

További jó bútorkodást!

Fánk és Samtelen

Válasz írása